Deel dit artikel
-

Symbaloo start nu ook van mobiel

Symbaloo.com introduceert maandag een app voor iPhone en Android voor het beheer van content en favorieten tussen PC, mobiel en tablets. Gebruikers kunnen hun content online in de cloud opslaan. Instellingen worden direct en automatisch gesynchroniseerd tussen alle apparaten.

Symbaloo introduceerde in 2007 een alternatief starterscherm voor het web, dat vooral populair schijnt te zijn binnen het onderwijs. Onlangs is Symbaloo de zes miljoen bezoeken per maand gepasseerd.

De belangrijkste voordelen van de applicatie zijn volgens het Nederlandse bedrijf: gemak, controle en tijdsbesparing. Zo staan alle favoriete links van de computer zonder ingewikkelde processen direct op de mobiel en worden instellingen automatisch gesynchroniseerd. Wordt een blokje toegevoegd op de computer, dan staat deze direct in de Symbaloo-app en vice versa.

De Symbaloo app is ontwikkeld voor zowel Android als iPhone en is in vijf talen beschikbaar.

Omdat Apple blokjes met afgeronde hoekjes in apps niet toestaat, starten iPhone-gebruikers met vierkante blokjes. Dit ligt niet in lijn met de blokjes op de webversie van Symbaloo, maar kan via een instelling in het menu gewijzigd worden naar het vertrouwde uiterlijk. In de Android-app hebben de blokjes standaard afgeronde hoekjes.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Wim

aftellen… pwop.. pwop pwooooowww dicht en einde symbalo

Olger

Goed zo Wim!
Zonder argumenten en lekker negatief. Zo komen we er wel.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond