Deel dit artikel
-

TCL breidt serie Google televisies uit

TCL Electronics onthult zijn nieuwe 4K HDR Google TV, de TCL P73 Series voor de Benelux markt. Dit nieuwste model levert volgens TCL zowel uitstekende audiovisuele prestaties als ‘ongelooflijke entertainmentwaarde’.

De TCL P73-serie is verkrijgbaar vanaf april bij onder andere Bol.com (Nederland) en Krëfel (België), in de schermformaten 43, 50, 55, 65, 75 en 85 inch.

Het toestel is voorzien van Dolby Vision voor ultra-levendige beeldkwaliteit met unieke helderheid, contrast, kleuren en details.

De TCL P73-serie ondersteunt ook Dolby Atmos, dat geluiden in een multidimensionale ruimte plaatst en waardoor de gebruiker ervaart alsof hij midden in zijn favoriete sport, tv, film of videogame zit.

Naast het brede kleurengamma met meer dan een miljard kleuren maakt de TCL P73-serie ook gebruik van Motion Clarity, een verwerkingstechnologie voor bewegende beelden die zorgt voor scherpere, niet-vervagende en stabiele beelden.

De TCL P73-serie wordt ook geleverd met Google TV. De ingebouwde Google Assistant zorgt voor een slimme interactie tussen de gebruiker en de TCL televisie. Tot slot beschikt deze nieuwe televisie ook over Google Duo voor videogesprekken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond