Deel dit artikel
-

Telfort stapt in glasvezel

KPN-dochter Telfort wordt actief in gemeenten waar het glasvezelnetwerk uitgerold gaat worden, zoals Eindhoven, Heiloo, Epe, Wormerland en Midden-Drenthe.

Het bedrijf zal voortaan in geselecteerde gebieden Interactieve TV, internet en bellen aanbieden via glasvezel. Eerst in gemeenten waar het glasvezelnetwerk uitgerold gaat worden: Eindhoven, Heiloo, Epe, Wormerland, Echt-Susteren, Midden-Drenthe, Ommen en Cranendonck.Later ook in gemeenten waar voldoende klanten intekenen met een minimumgrens van dertig procent van het inwoneraantal.

Het Telfort Alles-in-1 glasvezelpakket gaat 47,50 euro per maand kosten, maar is uit te breiden met vier extra Interactieve TV-ontvangers en extra internetsnelheid tot 100 Mb/s.

De belangstelling voor glasvezel komt niet uit de lucht vallen. Telfort biedt zijn diensten op dit moment alleen aan via het DSL-netwerk. Door de explosieve stijging van de hoeveelheid data die gebruikers versturen en ontvangen, is een ‘nieuw soort netwerk nodig’, zo steltde onderneming. Het glasvezelnetwerk voorziet in deze vraag.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond