Deel dit artikel
-

Telfort telt 2 miljoen bellers

Telfort heeft in de afgelopen twaalf maanden 500 duizend nieuwe klanten geworven. Volgens het telecombedrijf heeft het profijt van de 'Belwijzer', de prijsvergelijker die het op zijn website aanbiedt.

Eind september vorig jaar had Telfort ongeveer anderhalf miljoen klanten. Nu zijn dat er 2 miljoen, zo meldt het bedrijf. Telfort verwacht de komende maanden een verdere groei, omdat een actie met de Postbank die het onlangs startte tot “positieve resultaten” heeft geleid. Wie bij de Postbank 500 euro spaart krijgt bij aankoop van 75 euro beltegoed bij Telfort een telefoon ter waarde van 149 euro cadeau.

“Ruim 200 duizend consumenten bezochten de afgelopen maanden de Belwijzer op het internet om het aanbod van alle mobiele aanbieders te vergelijken”, zegt Telfort. Het concludeert dat de online prijsvergelijker “veel nieuwe klanten heeft doen besluiten om over te stappen naar Telfort”. Via de wholesale-markt zegt Telfort in staat te zijn om “continu nieuwe klantengroepen aan te boren”. Telfort werkt samen met onder meer Albert Heijn en ID&T, die telefonie onder hun eigen naam aanbieden.

KPN had eind juni met 5,4 miljoen klanten nog steeds het grootste deel van de Nederlandse markt voor mobiel bellen in handen. Vodafone had op hetzelfde moment 3,45 miljoen klanten. De sterke aanwas van klanten is te vinden bij T-Mobile, Telfort en Orange. Zo zag T-Mobile in de eerste helft van het jaar het klantenbestand met 32 procent groeien, naar 2,24 miljoen klanten (eind juni). Orange breidde het klantenbestand in dezelfde periode met bijna de helft uit, naar 1,54 miljoen klanten.

Deel dit bericht

1 Reactie

Joke Bruijs

Zou fijn zijn als Telfort dan ook de ontvangst gaat verbeteren. Onlangs gedwongen overgestapt van KPN naar Telfort: thuis geen ontvangst (was 5 streepjes), overal in het land plekken zonder dekking (met KPN nooit gemerkt) en op een ritje door het groene hart 5 keer weggevallen wegens gebrek aan bereik. Nu de service, heren!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond