Deel dit artikel
-

TNT Express lanceert PDA-diensten

Expressdienst TNT breidt zijn online dienstverlening uit naar mobiele pc's. Bestaande informatieve diensten, zoals traceerfuncties en online prijsopgaven, zijn sinds deze week ook op PDA's te ontvangen.

TNT Express zegt met de nieuwe dienst tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar zakelijke mobiele communicatieoplossingen. Woordvoerder Leon Romeyn: "De aantallen klanten die om deze dienst hebben gevraagd, kan ik niet prijsgeven, maar de vraag komt met name uit de Verenigde Staten en de Aziatische markten. Dat is ook de reden waarom we dit wereldwijd introduceren."

Romeyn noemt de markt in Nederland "niet spectaculair groot". Hij verwacht dat in ons land de afzetmarkt voor PDA-diensten gelijke tred zal houden met de groei van de markt voor handheld computers.

Op het financiële vlak zal TNT de dienst geheel kosteloos aan klanten aanbieden. Romeyn: "Wij hebben natuurlijk wel wat ontwikkelingskosten gemaakt, maar omdat het meer een verbreding van bestaande internetactiviteiten inhoudt, hoeven we geen extra kosten in rekening te brengen."

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond