Deel dit artikel
-

Top-5 Bureaus – Full service

Bureaus – Full service

Winnaar: Colours

  1. Colours
  2. Info.nl
  3. Eperium
  4. Rhinofly
  5. ISM eCompany

Paul Hinze, algemeen directeur Colours:

Klanten vragen niet meer ad hoc om een nieuwe website of applicatie, maar willen steeds vaker een structurele relatie aangaan. "Om sites doorlopend te optimaliseren", constateert Paul Hinze, directeur van Colours. Dat wil niet zeggen dat het bureau geen kortlopende projecten meer doet. "Maar in vervolg op de projecten krijgen we nu met usability-onderzoek en webanalytics een meer continue plek aan de marketingtafel bij klanten. Om constant verbeteringen te laten zien en bij te sturen."

Usability en webanalitycs heeft Colours ondergebracht in wat Hinze het ‘optimalisatielab’ noemt. Het lab heeft een aparte status om deze strategie voor klanten herkenbaar te maken. Sommige klanten vragen er inmiddels zelf naar, vertelt Hinze: "Gisteren spraken we met een klant die webbouw en webanalytics gescheiden heeft. Dat is lastig, want in de vertaalslag tussen die twee gaan gemakkelijk dingen mis." Voor komend jaar verwacht Hinze dat het optimalisatielab een vlucht zal nemen. "Bij steeds meer bedrijven heeft internet als kanaal de aandacht van het hoger management. Sturen op resultaat wordt voor deze bedrijven steeds belangrijker."

Een andere trend die Hinze opmerkt is dat er weer bedrijven zijn die om echt nieuwe concepten vragen. Zoals een verhuisbedrijf dat zich niet meer als traditionele verhuizer wil neerzetten, maar meer de positie van intermediair wil innemen. "Met een centraal online platform dat de logistieke stromen aanstuurt. Dat is een heel andere positionering, waar wij als bureau in de nieuwe opzet een belangrijke rol in vervullen", aldus Hinze.

Deel dit bericht

11 Reacties

oud LBI collega

klasse voor Colours, top Paul!

Eperium

Colours, gefeliciteerd met de eerste plaats! We gaan hier uiteraard ons best doen om volgend jaar boven jullie te eindigen 🙂

Jon te Riele

Colours gefeliciteerd!!

marcel houtman

hinzie, van harte gozert! het is je van harte gegund. tot snel Marcel

Coert

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie positie op deze lijst

The valley

Colours van harte gefeliciteerd mooie dingen maken wordy beloond

Paul Hinze

Bedankt voor de felicitaties!  

Sjaak

Hoe wordt bepaald wie de winnaars zijn? En wat maakt een bureau echt Full service?

Bas

Geen Mirabeau meer in de top5. Opvallend!

Gijs Vroom - Emerce

@Sjaak Lees de verantwoording van het onderzoek, is antwoord op je vraag.  http://www.emerce.nl/artikel.jsp?rubriek=404797&id=3091631

Mark

Ik moet zeggen dat deze top 5 van internetbureaus tezamen toch een stuk minder schreeuwen dan dat vorig jaar dat ene clubje uit Utrecht deed toen ze nr 1 werd in deze rubriek met vervolgens het geschreeuw met banners, videos en bijna heuze pers conferenties ;). In memori: http://www.emerce.nl/artikel.jsp?id=2997956 .Info, Colours, Rhinofly klasse!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond