Deel dit artikel
-

Video-interview: Stephan Bosman van Zoover

Reissite Zoover wil in binnen- en buitenland uitgroeien tot een portaalsite die voor, tijdens en na vakantiereizen wordt geraadpleegd. Met snel handelen en een gelokaliseerde marktbenadering denkt het internationaal te blijven concurreren.

[Zoover is een van de inzenders bij de Loey Awards, dat de beste startende en gevestigde digitaal ondernemer uitroept]

Zoover onvangt dagelijks tussen de duizend en tweeduizend nieuwe recensies op de site. Binnenkort maakt Bosman samenwerkingen bekend met andere partijen die hun reisklanten naar Zoover gaan doorverwijzen na hun reis. De enige naam die hij kan noemen is Transavia.

Goed gevulde sites met recensies in Nederland maar ook België, Duitsland en Frankrijk zijn natuurlijk belangrijk voor Zoover, maar het niet het enige. Bosmans ambitie voor de komende 1 à 2 jaar is de scope van de site te verbreden. Bezoekers moeten dan ook voorafgaand aan hun reis zaken als auto’s, hotels en tickets met elkaar kunnen vergelijken. Op die wijze wil hij een volledige ‘travel vertical’ kunnen bieden.

Voor die uitbreiding is vooralsnog geen externe financiering nodig. Het bedrijf draait goed op de inkomsten uit Zoover in Nederland en het vorig jaar overgenomen Weer Online.

Bekijk hier het video-interview dat Gijs Vroom deed met Stephan Bosman, waar laatstgenomende ook ingaat op de internationale concurrentie en op hoe hij Google als marktspeler ziet:

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond