Deel dit artikel
-

Virtueel innovatiecentrum voor retailers

Het bedrijf TCC opende gisteren in Londen het Solution Creation Centre, naar eigen zeggen het eerste innovatiecentrum voor retailers in zijn soort in Europa. Het bedrijf investeerde miljoenen in dit innovatiecentrum, waar retailers in een virtuele winkelomgeving samen met TCC een op maat gemaakte ’instore’ campagne kunnen ontwikkelen.

Het Solutions Creation Centre, dat zich in TCC’s hoofdkantoor in Londen bevindt, omvat een levensechte virtuele winkelomgeving, een design- en implementatieruimte om op maat gemaakte programma’s te ontwikkelen en een innovatie- en creatie-omgeving.

Retailers kunnen er samen met TCC op maat gemaakte klantloyaliteitsprogramma’s ontwikkelen. Die programma’s kan volgens de onderneming vervolgens ‘levensecht’ in de winkelomgeving visualiseren vanuit het perspectief van de klant.

Sir Martin Sorrell, CEO van de WPP Group, mocht het Solutions Creation Centre officieel openen. TCC heeft samengewerkt met het retailtechnologiebedrijf Red Dot Square, onderdeel van de WPP Group, om het Solutions Creation Centre technisch uit te rusten.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond