Deel dit artikel
-

Vodafone: samenvattingen Bundesliga op mobieltje

Vodafone Duitsland gaat samenvattingen van de Bundesliga-wedstrijden uitzenden via umts op het mobieltje. De samenvattingen zijn op zaterdag te bekijken en duren ongeveer 25 minuten. Behalve samenvattingen is er ook andere informatie over de match te vinden, is er sprake van analyses en zullen er interviews met spelers en trainers te zien zijn.

De diensten rondom de Bundesliga-show worden opgenomen in het mms-aanbod van Vodafone Duitsland. In de nieuwe voetbalcontent is ook sprake van interactiviteit. Ook is er een speciaal ’Bundesliga’-kanaal in de Duitse Vodafone live-portal, waarin een overzicht van de verschillende nieuwe diensten is opgenomen.

Wie de wedstrijden niet op tv of via de radio kan volgen, kan dat voortaan op zijn mobieltje. De Bundesliga-show wordt ook op een vast tijdstip uitgezonden. Dat is iedere zaterdag om 18.15 uur. Wie geen umts-toestel heeft, kan wel videoclips van de wedstrijden op zijn mobieltje bekijken.

Met video-mms, kunnen gebruikers de doelpunten bekijken en ze met anderen delen en bespreken.  Zo is er een dienst die ‘My Club live’ heet. Daarmee kunnen de verrichtingen van bepaalde teams in de Bundesliga worden gevolgd. Ook is Bundesliga-compact. Daarmee kunnen de verschillende doelpunten worden bekeken die in de Bundesliga zijn gemaakt.

Mensen die zich willen abonneren op de mms-dienst van Vodafone Duitsland moeten een sms'je sturen met de tekst: ‘BLTOTAL’ naar het nummer 3333. Voetbalfans die een mms-Bundesligapakket afnemen betalen 5 euro voor 32 mms'jes.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond