Deel dit artikel
-

VrouwOnline.nl lanceert SMS-website voor vrouwen

VrouwOnline.nl, de vrouwenportaal van VNU, lanceert met KPN Mobile een SMS-informatesite voor vrouwen. De site, smsspecial.nl , moet vrouwen onder meer bekend maken met de mogelijkheden van SMS. Vrouwen maken volgens de initiatiefnemers veelal op een andere manier gebruik van SMS dan bijvoorbeeld jongeren of mannen.

SMS-Special is de eerste stap van VrouwOnline om ook mobiele diensten bij haar netwerk te betrekken. VrouwOline.nl is onderdeel van Ilse Media, de uitgever van ondermeer Ilse.nl, Startpagina.nl, nieuwssite Nu.nl en alle tijdschriftensites van de voormalige VNU divisie Consumenten Informatie.

De SMS-special biedt praktische informatie over beltonen, logo's en het SMS-woordenboek. Daarnaast kan de gebruiker online gratis SMS-berichten versturen.

Volgens uitgever Matthias Boswinkel zijn sociaal contact en efficientie aspecten die de doelgroep, vrouwen tussen de 30 en 45 jaar, meer dan gemiddeld waarderen. "Wij wijzen vrouwen op praktische mogelijkheden. Bijvoorbeeld iemand nog even succes wensen, of je partner die boodschappen doet een bericht sturen om nog iets extra's mee te nemen. Wij spelen in op vragen over SMS die bij vrouwen leven."

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond