Deel dit artikel
-

Wannahaves maakt doorstart

Wannahaves, het multimediale concept waaronder onder meer de gelijknamige webshop valt, maakt een doorstart nadat het eind maart failliet werd verklaard door de rechtbank in Amsterdam. Het bedrjif heeft nieuwe investeerders weten aan te trekken.

Wanahaves zou vernieuwd worden en de nieuw aangetrokken directeur en medeaandeelhouder Juul Manders heeft ‘grootse plannen’. Het bedrijf is echter nog steeds niet bereikbaar voor commentaar zodat het blijft gissen naar de toekomstige strategie.

Wannahaves werd in 2000 opgericht als multimediaal concept waartoe een televisieprogramma, een webshop en een magazine behoren. Eerder wilde het bedrijf zich nog richten op het uitrollen van het internetplatform en mede hierdoor werd de televisieshow 4 jaar stopgezet.

De website groeide sinds de oprichting uit tot een online videoportal in 8 talen. Eind vorig jaar liet het bedrijf nog weten 800.000 unieke bezoekers per maand te trekken.

Middels een persbericht laat Manders weten in dezelfde lijn verder te blijven gaan. "Wannahaves blijft een media- en productiebedrijf op de gebieden televisie, online, magazines en e-commerce voor binnen- en buitenland."

Wel wordt duidelijk dat het bedrijf er flink aan moet trekken. Er wordt achter de schermen gewerkt aan de uitwerking van een nieuwe marketingstrategie ‘in een verlevendigd concept’.

Deel dit bericht

2 Reacties

SK

kort persbericht. zegt niet veel. gaat het hele team van Wannahaves mee? gaan de afleveringen op tv door?

Solar Backpack

Toevallig kom ik net achter dat Wannahave niet meer bestaat… of toch weer wel? wie weet het? Ook ik vraag me af of de uitzendingen op tv nog doorgaan… helaas heb ik niets meer van ze gehoord nadat ze in februari een item over mijn Voltaic Solar backpack in Suriname hebben gefilmd… dat mij de tas koste die aan de gids gegeven werd in ruil voor aandacht in de uitzending… en nu?? wie weet iets? presentatrice Susanne is niet bereikbaar en zo ook medewerkster marketing Muge Peker… hoe kan ik ze bereiken? weet iemand dat?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond