Deel dit artikel
-

Webbouwers stellen jury SpinAwards teleur

De genomineerden in de categorie ‘Beste website concept’ gingen na de uitreiking van de SpinAwards met lege handen naar huis. “De jury vindt dat de nominaties op zowel effectiviteit, interactiviteit als creativiteit niet uitblinken”, aldus Stephan Fellinger, bestuursvoorzitter SpinAwards. (meer…)

Deel dit bericht

3 Reacties

Richard

Het woordje NIET ontbreekt in de intro, en jammer dat er geen linkjes zijn gemaakt. Goede zet om het dan maar niet te doen trouwens, al wordt een nominatie zo ook wel twijfelachtig.

Stephan Fellinger

@Jannemiek: Ik verbaas me over de insteek van het artikel en de kop boven je artikel. Als er nu een jaar is, in de geschiedenis van de SpinAwards waar de jury’s juist heel positief waren, dan is het wel dit jaar! We hebben te maken met een record aantal gouden en zilveren winnaars, ook als je correctie toepast ivm toevoegen nieuwe categorieen voor de afgelopen jaren. Wij waren als bestuur afgelopen jaren zelf kritisch over niveau in breedte (dat signaal lopen wij nooit voor weg), maar daar is dit jaar geen enkele sprake van. Inzoomen op een categorie en daar deze conclusie aan verbinden is veel te kort door de bocht. Om een goed beeld van een jaar te krijgen (barometer), moet je juist in de breedte kijken, dat is een veel betrouwbaardere indicatie hoe het er voor staat. En juist dat is de taak van een kwaliteitstitel als Emerce.

Ik snap dat jullie kritisch willen en moeten zijn, helemaal als er GEEN sprake is van een goed nieuws show, dan moet je dat ook niet willen brengen. Maar juist dit jaar, waren de jury’s uitermate positief gestemd over het niveau.

Jannemiek Emerce

@Stephan,

Ik heb voor deze insteek gekozen omdat het opvallend is dat er een categorie is waar geen prijzen worden uitgedeeld. Daarom begin ik daar mee in dit stuk.

Dat er overeige prijzen worden uitgedeeld, dat komt later aan bod in het stuk. Wat dat betreft wordt er, vind ik, geen verkeerd beeld geschetst.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond