Deel dit artikel
-

Webhoster SoHosted voert prijzen op

Webhoster SoHosted voert een flinke prijsverhoging doorvoor zijn webhostingpakketten. Het goedkoopste pakket verdubbelt in prijs en kost per 1 april tien euro per maand.

De nieuwe prijzen voor de hostingpakketten Standaard, Pro en Premium zijn respectievelijk 10, 15 en 20 euro per maand. Nu is dat nog 5, 10 en 15 euro per maand.

SoHosted stopt met de oude abonnementen, ook voor bestaande klanten.

Volgens SoHosted krijgen kwel meer waar voor hun geld. De vernieuwde pakketten bieden onder andere meer ram, nieuwe tools voor het maken van websites en webshops, automatische beveiligingspatches en ddos-protectie.

Deel dit bericht

3 Reacties

Nano Thame

Ik beheer twee websites die bij SoHosted staan. Ze zijn supertraag.

harry

Mijn pakket bij Sohosted (1 simpele website) ging in 3 jaar van €40,- via €80,- naar €160,- Toen ik daarom wilde opzeggen eiste Sohosted dat ik nog het hele jaar zou betalen. Verschillende keren contact hierover gehad, (telefoon, chat, mail) maar pas nadat ik de algemene voorwaarden had nagekeken en kon aantonen dat ik maar 1 maand opzegtermijn had gingen ze akkoord.
Was altijd tevreden over goede service voor een lage prijs, maar ik vrees dat nu ze overgenomen zijn tot dit soort klant-onvriendelijkheid leidt.

Richard Maison

Nou blijkbaar wederom hun prijzen verhoogd?!
Ik kreeg net een factuur voor 2 websites voor maar liefst 540 Euro!

Dat is echt te absurd voor woorden!! Ik ga meteen opzeggen, want hier heb ik geen geld voor over.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond