Deel dit artikel
-

Weekoverzicht Emerce weblogs en lezerblogs

Drie nieuwe weblogs werden afgelopen maand toegevoegd aan het Emerce-netwerk met geaffilieerde bloggers. Met de toevoeging van BrickMeetsByte.nl, Mediaonderzoek.nl en Netkwesties.nl omvat het selecte netwerk 7 partnerblogs. De aanloop tot Emerce Eday wordt eveneens op een apart blog bijgehouden.

Nieuw

Aan het begin van de week een overzicht van de activiteiten op de partner- en lezerblogs van Emerce. Allereerst een introductie van de 3 nieuwe partnerblogs:

  • Eduard de Wilde schrijft op Brick meets byte over het snijvlak van e-commerce- en multichannelontwikkelingen voor bestaande bedrijven;
  • Peter Wiegman is mediakenner en schrijft op Mediaonderzoek.nl op basis van feiten, cijfers en inzichten hoe de media zich ontwikkelen;
  • Met Netkwesties.nl onderhoudt Peter Olsthoorn inmiddels al jaren een unieke, diepgravende publicatie over rechten, de samenleving en internet.

Emerce Eday

Op donderdag 14 september aanstaande vindt het jaarcongres Emerce Eday weer plaats, in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam. De aanloop van deze drukke dag over vakinnovaties is te volgen op het Eday-blog, met daarop informatie over de dag en brancheontwikkelingen rondom de sprekers en hun thema's. Zie hier het programma en het sprekersoverzicht voor Emerce Eday.

Partnerblogs

Het is vakantie, ook bij de partnersbloggers. Toch een kort overzicht naar recente berichten van:

Yme.nl (RSS)

Frackers.com (RSS)

Frankwatching.com (RSS)

DeKoopman.net (RSS)

Lezerblogs (maak er zelf een aan) die recent werden bijgewerkt:

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond