Deel dit artikel
-

Emerce What’s Next? AI tattoos, quantumcomputing en meer

AI tattoos, quantumcomputing en meer…De stroomversnelling in tech schaaft onze samenleving steeds verder bij. Daarom nemen wij je tijdens Emerce Next op 25 juni in één dag mee in what’s next in tech.

Naast scherpe keynotes en cases van onder andere Booking, KLM en Voetbal International is er veel aandacht voor kunstmatige intelligentie, kortweg AI. Waar AI op vele fronten heerlijk gehypet wordt, blijven we tijdens Emerce Next lekker concreet.

Tobin Nageotte en Alice Stewart (72andSunny) vertellen bijvoorbeeld over hun missie om tattoos weer spannend te maken door een Tattoo Idea Generator te trainen. En waarom teams in een creatieve organisatie ruimte nodig hebben om nieuwe ontdekkingen te doen met technologie.

Spreker Jip Samhoud (&samhoud media) deelt hoe je technologie toepast in creatie en zo de wereld een stukje mooier maakt. En Loulou van Ravensteijn (RoboVision) vertelt hoe bedrijven kunnen voorkomen niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden. Maar barrières te doorbreken en samen te versnellen in AI en deep learning.

Versnelling die wel eens zou kunnen komen door de komst van quantumcomputing. Julia Cramer (QuTech) vertelt meer over de quantumcomputer en wat het quantuminternet voor de economie en de maatschappij gaan betekenen. En, niet onbelangrijk, wanneer we de eerste quantumcomputer mogen verwachten.

Emerce Next is onderdeel van een drieluik dat ook E-Commerce Live! (26 juni) en Digital Marketing Live! (27 juni) omvat.

Foto: Peter Boer

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond