Deel dit artikel
-

XBox Live krijgt nog meer Nederlandse apps

Het gameplatform van Microsoft XBox Live krijgt een groter aantal Nederlandse apps dan was aangekondigd. Dat blijkt uit een blog van Microsoft werknemer Larry Hryb.

Onlangs maakte Microsoft bekend dat onder meer apps voor RTL XL, Eredivisie Live en Pathé Thuis zouden verschijnen. Uit een overzicht dat Hryb op zijn blog publiceert staan nog veel meer apps vermeld, onder meer voor Livesport TV, SBS en Ziggo. Het XBox-platform ontwikkelt zich daarmee tot een belangrijke entertainmentapparaat.

In totaal komen er veertig apps voor de XBox, ook voor andere landen. Zo is er een speciale Sainsbury-app voor de Engelse markt. Een app voor Napster zal in Duitsland en Engeland verschijnen.

Microsoft heeft ook eigen app ontwikkeld voor XBox Live, namelijk voort de eigen opslagdienst SkyDrive. Daar kunnen foto’s en video’s worden opgeslagen.

Deel dit bericht

1 Reacties

Serge

Kijk, nu begint het er ergens op te lijken. Mooi, maar apart dat ik via mijn Xbox gratis naar RTL XL kan kijken en via mijn duur UPC abonnement er wel extra voor moet betalen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond