Deel dit artikel
-

Ziggo en UPC maken begin met integratie

Ziggo en UPC gaan maandag in Gorredijk beginnen met het samenvoegen van hun tv-pakketten. In de loop van 2015 krijgen alle abonnees hetzelfde aanbod.

De operatie in Gorredijk is een test. Het samenvoegen van het tv-aanbod zal namelijk niet onopgemerkt blijven. Ziggo kijkers moeten hun digitale ontvangers opnieuw instellen.

Huidige Ziggo-kijkers gaan er overigens op vooruit: in principe wordt het UPC-pakket overgenomen, met meer HD-zenders en het totale aanbod van regionale zenders. Ziggo gaf de laatste jaren maar een beperkt aantal regionale zenders door.

Voor het digitale basispakket zal nog steeds een smartcard vereist zijn. Alleen de drie publieke zenders worden ongecodeerd doorgegeven. UPC was voor zijn basispakket juist afgestapt van het gebruik van smartcards.

Abonnees krijgen bericht over de veranderingen. Tot die tijd blijft het tv-aanbod ongewijzigd.

Deel dit bericht

1 Reactie

Jan

Tja, en al die arme ziggo kijkers welke op wat voor manier nog ergens een modulator gebruiken, voor een video, camera, satellietontvanger met buitenlandse kanalen, of hotels en campings met een infokanaal worden allemaal geconfronteerd met de idiote denkwijze van upc dat alle beschikbare kanalen door hun gebruikt worden, en het dus niet meer werkt, hiep hiep hora arrogante UPC met het gestolen geld van de particuliere aandeelhouders jaren geleden. Een oplossing is dan een schotel kopen en Upc vaarwel zeggen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond