Deel dit artikel
-

Zo, en niet anders

"79 percent van de consumenten is minder geneigd om een vliegticket te kopen bij een bedrijf waarmee ze een slechte ervaring hebben gehad op het gebied van klantenservice."

Jupiter Media Metrix wordt steeds creatiever in het bedenken van nieuwe onderzoeksgebieden. Volgende keer: 85 procent doet geen herhalingsaankoop bij pizzeria's die drie uur na de bestelling een ijskoude pizza bezorgen.

"Realtime mobiel bellen Èn internetten via GPRS met de O2 xda"

Telfort prijst de O2 xda aan, een PDA die ook geschikt is voor telefonie en internettoegang. Vooral de mogelijkheid om realtime te bellen heeft menig concurrent slapeloze nachten bezorgd.

"Bulk email web hosting? The only way to go! (?) And don't let the "Net Bullies" restrict your right of free speech."

Cybernet Marketing introduceert "Bullet-Proof Web Hosting", omdat het ieders onvervreemdbare recht is om spam te versturen.

"Humans – U bent de zwakste schakel!"

InfoSecurity Team karakteriseert de informatiebeveilingswereld en introduceert het concept van de 'menselijke firewall': "Hoe een aanpassing van het menselijk gedrag in uw organisatie tot belangrijke positieve resultaten kan leiden voor de beveiliging van uw informatiemiddelen."

"Without the consumer, we're dead, we don't have a future."

Jack Valenti, president van de Motion Picture Association of America, in een interview met Washtech over een nieuw wetsvoorstel dat fabrikanten van hard- en software dwingt om rekening te houden met auteursrechten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond