Deel dit artikel
-

Zogezegd

"Now everyone will have the ability to pause their program to answer the door or to make a sandwich."

Joseph J. Collins, CEO van de kabelafdeling van AOL Time Warner, gaat een afdeling voor het ontwikkelen van interactieve televisiediensten leiden. Dankzij hem kunnen we eindelijk een boterham eten of opendoen als er iemand aanbelt terwijl we tv kijken.

"Een document op de server in Apeldoorn ophalen en voor uw collega in Utrecht uitprinten terwijl u op Ibiza zit? Nu doet u dat moeiteloos met etc."

Novel maakt de voordelen van de nieuwe versie Netware-software duidelijk. Onbeantwoord blijft de vraagt waarom collega in Utrecht niet zelf het document ophaalt en print. Tevens maken wij ons zorgen over de collega die aan het werk is op party-eiland Ibiza. Is dat Mormoons plichtbesef of is de collega op het verkeerde eiland geland?

"As with our legendary customer service, the smart cards give our customers a unique and personal surfing experience"

Mario Andrade, marketing development executive bij Virgin, noemt hun klantenservice 'legendarisch'. Welke woordenboekbetekenis van 'legendarisch' zou hij bedoelen? 1. Tot de legende behorend. 2. Ongeloofwaardig, fabelachtig.

"Een telco zonder geld is als een oceaan zonder vis: onvoorstelbaar."

Telco-watcher in een interview met BBC Worldservice over de kwestie dat KPN denkt in mei volgend jaar zonder geld te zitten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond