Mastercard over de spagaat tussen snelheid en veiligheid bij online betalen

Gasten: Jan-Willem van der Schoot Host: Jan-Willem van der Schoot
Mastercard over de spagaat tussen snelheid en veiligheid bij online betalen

Online en contactloos betalen moet snel en gemakkelijk, maar ook veilig. Dat is een spagaat waar bedrijven als Mastercard continu mee te maken hebben.

We verlangen steeds meer gemak en snelheid als het op het betalen van online-aankopen aankomt, als consumenten én als winkeliers. Met minder contant geld, online betalen en contactloos betalen in de winkel. Inmiddels kunnen we ook op steeds meer plekken in het OV inchecken met onze betaalpas. Tegelijkertijd verwacht iedereen dat dit allemaal veilig kan. Met Jan-Willem van der Schoot, Country Manager van Mastercard Nederland, spreken we over deze spagaat tussen snelheid en gemak enerzijds en veiligheid anderzijds in het online betaalproces.

1.4k


Gast
Jan-Willem van der Schoot
Country Manager, Mastercard Nederland

Jan-Willem is in de rol van Country Manager verantwoordelijk voor de verdere groei, diversificatie en opbouw van de activiteiten van Mastercard in Nederland.


Host
Krijn Schuurman
Host, Emerce

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste bij sprekers naar boven haalt. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Naast zijn werk als dagvoorzitter en gespreksleider heeft hij de afgelopen 15 jaar opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. De klant helpen bij het benutten van kansen die de online wereld biedt, is daarin de rode draad.
Hij wordt regelmatig gevraagd duiding te geven aan de trends op het gebied van internet en ICT, op Radio1 en BNR Nieuwsradio en zo nu en dan in programma’s zoals NOS Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en RTL Late Night.

Krijn heeft een jarenlange ervaring als gespreksleider bij evenementen, webinars, podcasts en talkshows. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en alles wat met de digitalisering van onze samenleving te maken heeft, maar is breed inzetbaar; de afgelopen jaren werkte hij mee aan programma’s over onder meer de zorg, het onderwijs, de financiële sector, duurzaamheid en goede doelen.


Gerelateerde artikelen