Kansen verzilveren in nieuw mediadomein

Gasten: Mario Bersem, Rogier Lammers Host: Mario Bersem, Rogier Lammers
Kansen verzilveren in nieuw mediadomein

Het zijn momenteel de grote internationale techbedrijven die de trom slaan in retailmedialand.

Met Amazon in de voorhoede. Ondertussen ontvouwt zich binnen onze landsgrenzen een eigen speelveld. Welke kansen liggen er om opgepakt te worden? Hoe verzilver je die? Wat zijn de laatste groeiprognoses voor de komende periode en daarna?

Is daarbij sprake van budgetverschuiving of ook nieuw geld? En: hoe opportuun is de inzet van slimme schermen, sensoren en andere databronnen binnen retailmedia? Maar ook: moet er juist worden samengewerkt op tal van vlakken of is het ieder voor zich? Dit en meer komt aan bod in deze videosessie.


Gast
Mario Bersem
Sectoreconoom, ABN AMRO

Mario is sectoreconoom bij ABN AMRO en richt zich op de sectoren Zakelijke Dienstverlening en Technologie, Media en Telecom. Hij doet onderzoek naar trends en ontwikkelingen, innovaties en regelgeving en vertaalt deze naar kansen, uitdagingen en prognoses voor de sector. Mario gaat regelmatig bij bedrijven langs om met ondernemers in gesprek te gaan of om een presentatie te geven.


Gast
Rogier Lammers
Voorzitter Retail Media Taskforce, VIA Nederland

Als voorzitter van de Retail Media Taskforce is Rogier verantwoordelijk voor het beheren van de agenda met betrekking tot events, meetings, publicaties en het selecteren van nieuwe deelnemers. Daarnaast is hij ook  het aanspreekpunt namens de taskforce voor de VIA.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

Wat is nieuw binnen retailmedia?

Retailmedia groeit bij retailers en merken: extra inkomsten en merkbekendheid. Ontdek strategieën en cases voor closed-loop adverteren, marketing, klantbetrokkenheid, first-party data, DOOH, targeting, conversie, gesponsorde producten, clean data rooms, sampling en loyaliteitsprogramma's.
7 video's
10 sprekers

Gerelateerde artikelen