Zes best practices om je CDP optimaal in te zetten in het privacy-first tijdperk

Gasten: Vincent de Winter Host: Vincent de Winter
Zes best practices om je CDP optimaal in te zetten in het privacy-first tijdperk

Herken jij de frustratie die samenhangt met de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van privacy & compliance?

De stopzetting van Google Universal Analytics en de aankomende wetten, zoals de DMA en DSA, hebben aanzienlijke gevolgen voor de inzet van CPD’s voor e-commerce. Hoe navigeer je door deze uitdagingen en herijk je je datastrategie in deze tijden?

Een brein met vier datagebieden

In deze video vergelijkt Vincent de Winter, deskundige bij Piwik Pro, het Customer Data Platform met een brein dat uit vier essentiële datagebieden bestaat. Hij werpt licht op het herontwerpen van datastrategieën en deelt zes waardevolle best practices om CDP’s optimaal te benutten in deze privacy-gerichte tijden.

657


Gast
Vincent de Winter
Regional Manager Benelux, Piwik PRO

Vincent de Winter houdt zich als Regional Manager voor Piwik PRO in de Benelux actief bezig met het onder de aandacht brengen van alternatieven voor Adobe en Google Analytics, met een sterke nadruk op privacy en compliance. Hij bouwt daarbij op zijn jarenlange ervaring binnen de overheid en bij financiële dienstverleners. Zo probeert hij meer bewustzijn te creëren over het verantwoord omgaan met data die is verkregen via online analytics oplossingen zoals Piwik PRO.


Host
Krijn Schuurman
Host, Emerce

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste bij sprekers naar boven haalt. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Naast zijn werk als dagvoorzitter en gespreksleider heeft hij de afgelopen 15 jaar opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. De klant helpen bij het benutten van kansen die de online wereld biedt, is daarin de rode draad.
Hij wordt regelmatig gevraagd duiding te geven aan de trends op het gebied van internet en ICT, op Radio1 en BNR Nieuwsradio en zo nu en dan in programma’s zoals NOS Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en RTL Late Night.

Krijn heeft een jarenlange ervaring als gespreksleider bij evenementen, webinars, podcasts en talkshows. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en alles wat met de digitalisering van onze samenleving te maken heeft, maar is breed inzetbaar; de afgelopen jaren werkte hij mee aan programma’s over onder meer de zorg, het onderwijs, de financiële sector, duurzaamheid en goede doelen.Gerelateerde artikelen