De rol van customer experience, innovatie en personalisatie in een groeistrategie

Gasten: Eduard Brenninkmeijer Host: Eduard Brenninkmeijer
De rol van customer experience, innovatie en personalisatie in een groeistrategie

Bij groei wordt al snel gedacht aan nieuwe klanten en dat is natuurlijk niet gek. Een nieuwe campagne optuigen en gaan. Op korte termijn levert dit misschien het gewenste succes. Maar is deze groei ook duurzaam? Gaan deze klanten over tot een tweede aankoop, worden het loyale klanten of misschien zelfs ambassadeurs?
In deze sessie wil ik stilstaan bij de rol van innovatie, customer experience en personalisatie in de context van je groeistrategie.
Daarbij zal in eerste instantie kort worden stilgestaan bij de verschillende groeistrategieën. Vervolgens komt het thema Customer Experience aan bod. Wat verstaan we hieronder en is een focus op Customer Experience een strategische keuze?

Wat is de rol van innovatie in de context van groei? Op korte termijn wellicht niet zo evident maar als je kijkt naar een langere periode dan is innovatie misschien wel een voorwaarde voor groei.

Tot slot staan we in de context van groei stil bij personalisatie. Wat verstaan we precies onder personalisatie en op welke manier kan het een bijdrage leveren aan de groeistrategie?

Alle thema’s zullen worden voorzien van voorbeelden uit de praktijk.

3.5k


Gast
Eduard Brenninkmeijer
Algemeen Directeur - CEO, Vitaminstore

Merkbouw, e-commerce en ondernemerschap zijn de terugkerende elementen in het profiel van Eduard Brenninkmeijer. De context is in de regel internationaal met een sterke focus op groei. 

Hij was o.a. verantwoordelijk voor de Marketing & Ecommerce bij AGU en Paula’s Choice. Bij AGU fietste hij 365 dagen – minimaal 25 km – achter elkaar om het merk, naar eigen zeggen, te doorleven. 

Sinds kort is hij Algemeen Directeur bij omnichannel retailer Vitaminstore dat dit jaar haar 25-jarig bestaan viert. Een prachtig bedrijf met loyale klanten en interessante kansen en uitdagingen.   


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen