Welke bank kiest voor de vrouw?

Gasten: Simone Brummelhuis Host: Simone Brummelhuis
Welke bank kiest voor de vrouw?

Voor vrouwelijke ondernemers en investeerders ligt er nog een enorme kans om elkaar te vinden.

De komende jaren zullen steeds meer vrouwen gaan beleggen, door successen als ondernemers en door de overheveling van vermogen door de babyboomer generatie. De huidige communicatie is gericht op mannen. Uitdagers zien hier een kans om marktaandeel van de traditionele banken in te nemen, net als investeringsfondsen gericht op vrouwen. 

Het Borski Fund is zo’n investeringsfonds. In deze video verklaart Simone Brummelhuis, de oprichter van Borski, het belang van zulke fondsen en hoe andere financiële instellingen zich beter op vrouwen kunnen richten.


Gast
Simone Brummelhuis
Partner, Borski Fund

Simone Brummelhuis is oprichter en fondsdirecteur van Borski Fund, een durfkapitaalfonds dat investeert in technologieleiders en diversiteit. Simone is commissaris bij Royal Schiphol Group, Rabo Amsterdam en Media Huis Nederland.

Ze richtte eerder The Next Women op, dat toegang biedt tot kapitaal, programma’s, middelen en netwerken voor vrouwelijke ondernemers, en is oprichter, investeerder en directeur van The Next Women Crowd Fund. 

Simone heeft een LLM van Columbia University en werkte eerder als advocaat bij Skadden, Arps en Loeff/Allen & Overy in Amsterdam en New York.


Host
Roland Kroes
Host, Emerce

Roland Kroes is een host voor Emerce TV.Gerelateerde artikelen