-

De transformatie van digital marketing

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Moeten we nog steeds spreken over digital marketing of zou iedere marketeer een digital marketeer moeten zijn?

We krijgen steeds meer data en tools maar wat werkt voor jouw merk het beste? Wat wil je consument? Als je die maar centraal stelt dan volgen de middelen en dus ook de digital tools vanzelf. In deze video neemt Roos Bulder (Nestlé) graag mee in de digitale transformatie die Nestlé momenteel ondergaat.

Ze vertelt daarnaast hoe je ervoor kunt zorgen dat je voorop blijft lopen als het gaat om (digital) marketing. Roos is  verantwoordelijk voor de merkstrategie van de merken Nescafé, Nescafé Dolce Gusto en Starbucks. Ze houdt zich bezig met de campagneontwikkeling en uitvoering van de betreffende merken, het doorvoeren van de digitale transformatie en daarnaast is ze ze project lead voor de transformatie van de marketingdiscipline bij Nestlé. Hiervoor werkte ze onder meer bij L’Oréal, Danone en Samsung.

Spreker: Roos Bulder (Manager Marketing Communication bij Nestlé)

Collectie: Emerce Digital Marketing

Host: Hielko van der Molen

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond