-

Wel de lusten, niet de lasten: lanceer een eigen online marktplaats

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Mirakl. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Mirakl’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De hele economie transformeert naar een platformmodel. Hoe kunnen traditionele retailers inspelen op online marketplaces en wat zijn voor hen de voordelen?

Iedere niche zijn eigen market place, is het devies van Jasper Spaans van Mirakl. Ondanks de aanwezigheid van zeer grote spelers ziet hij nog zeker 10 tot 20 jaar groei in online patforms. De voordelen zijn legio: wie producten via zijn eigen platform doorverkoopt kan flexibel inspelen op de behoeften van de markt en een enorm assortiment aanbieden zonder de kosten van opslag en transport.

Jasper laat aan de hand van een aantal voorbeelden – waaronder een in B2B – zien hoe je een vliegwieleffect creëert tussen klant en leverancier waar je zelf van profiteert, en vertelt welke zaken je zelf op orde moet hebben om een succesvolle market place operator te worden.

Spreker: Jasper Spaans (Business Developer, Mirakl)
Host: Roland ter Voert
Collection: E-commerce Live

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond