Industry Wire

Geplaatst door 24Baby.nl

24Baby.nl lanceert nieuwe podcast ‘Jouw Zwangerschapsweek’

LEIDEN, 28 juli 2021 – Vandaag lanceert 24Baby.nl de podcastserie ‘Jouw Zwangerschapsweek’. In elke aflevering hoor je wat er in die week van de zwangerschap speelt. Van zwanger worden tot het voorbereiden op de bevalling: alle belangrijke onderwerpen, taboes en tips worden besproken. De eerste drie afleveringen van de podcast zijn vanaf nu op alle bekende podcastplatforms te beluisteren.

Met de podcast wordt de zwangerschap vanuit verschillende invalshoeken bekeken. Als luisteraar volg je iedere week Dide, zwanger van haar eerste kindje. Verloskundige Maartje licht toe hoe de zwangerschap verloopt en hoe een baby zich in die week ontwikkelt. Roos van 24Baby.nl vertelt hoe andere vrouwen en hun partners de zwangerschap ervaren. En podcastmaker Renée, zelf moeder van twee kinderen, deelt ook de nodige ervaringen.

Er komen in totaal 35 afleveringen die de zwangerschapsweken 6 tot en met 40 bespreken. De eerste drie afleveringen zijn nu te beluisteren. Daarna volgt elke week een nieuwe aflevering.

Uitbreiding van het contentaanbod

Met de podcast breidt 24Baby.nl het contentaanbod verder uit. Je kon al de ontwikkelingen van je zwangerschap en baby volgen op de website en zelf meepraten in de 24Baby-app. Vanaf nu kan je dus ook luisteren naar de ontwikkelingen rondom jouw zwangerschap.

Informatief én herkenbaar

Roos, community manager en redacteur bij 24Baby.nl: “De zwangerschap is een spannende periode, waarin veel aanstaande ouders onzeker zijn en meer behoefte hebben aan informatie. In de podcast geven we betrouwbare informatie, evenals grappige en persoonlijke anekdotes. We hopen hiermee dat zwangere vrouwen horen dat ze er niet alleen voor staan en dat het normaal is om met twijfels en vragen te zitten.”

De podcast ‘Jouw Zwangerschapsweek’ van 24Baby is vanaf vandaag te beluisteren via Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, de 24Baby app en alle andere grote podcastplatforms. Bekijk voor meer informatie de website van 24Baby.nl.

– Einde persbericht –

Over 24Baby.nl

24Baby.nl is de grootste website op het gebied van zwangerschap en baby’s. Als onafhankelijke informatiebron streeft de website ernaar om (aanstaande) ouders van volledige en betrouwbare informatie te voorzien.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht