Industry Wire

Geplaatst door Fortinet

Fortinet benoemt Vincent Zeebregts tot nieuwe Country Manager Nederland

Amersfoort, 25 februari 2016 – Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldleider op het gebied van hoogpresterende oplossingen voor cyberbeveiliging, heeft per 1 maart 2016 Vincent Zeebregts aangesteld als Country Manager Nederland. Zeebregts volgt Theo Schutte op. In zijn nieuwe functie zal Zeebregts de groei van Fortinet Nederland aanjagen en is hij verantwoordelijk voor de uitrol van nieuwe verkoopstrategieën. Daarnaast geeft hij leiding aan het lokale verkoopteam en richt hij zich op het verstevigen van relaties met bestaande en nieuwe klanten.

Zeebregts was het afgelopen jaar actief als Manager Channels bij Fortinet Nederland, waardoor hij exact weet welke trends en vraagstukken actueel zijn op het gebied van ICT-beveiligingsoplossingen en een diepgaande kennis heeft van Fortinets productontwikkelingen. Zijn jarenlange ervaring als manager solutions & business development bij Imtech ICT en McAfee, gecombineerd met zijn inzet en talent voor het ontwikkelen van zakelijke kansen, maken hem de aangewezen persoon om Fortinet naar een nieuw niveau te brengen. Gezien de wereldwijde groeistrategie van Fortinet zal ook het Nederlandse team dit jaar snel vergroten. Door de toenemende vraag naar de cyberbeveiligingsproducten van het bedrijf, streeft Fortinet ernaar het Nederlandse team flink uit te breiden.

“De technische en vooruitstrevende productontwikkeling van Fortinet resulteren in een securityportfolio met producten die niet alleen hoge bescherming bieden tegen dynamische beveiligingsbedreigingen, maar die ook zeer snel data kunnen verwerken,” zegt Zeebregts. “De groei van het aantal klanten in Nederland onderschrijft dat onze oplossingen ideaal zijn voor het beantwoorden van steeds grotere vraagstukken rond beveiliging. Mijn voorganger heeft een solide fundament gelegd voor onze groeistrategie. Samen met mijn groeiende team bouw ik daarop voort. Ik kijk met enthousiasme uit naar de nieuwe fase en zal me volledig inzetten om onze betrokkenheid bij onze klanten zichtbaarder te maken en onze positionering naar een hoger niveau te tillen.”

Over Fortinet

Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt de meest waardevolle bedrijfsmiddelen van enkele van de grootste organisaties ter wereld in de grootzakelijke markt, dienstverleningssector en overheidsinstellingen. De snelle, veilige en wereldwijde oplossingen van het bedrijf voor cyberbeveiliging voorzien in een brede, hoogpresterende bescherming tegen dynamische beveiligingsbedreigingen, terwijl deze de IT-infrastructuur vereenvoudigen. Zij worden versterkt door onderzoek, informatievergaring en -analyse op het hoogste niveau binnen de sector. In tegenstelling tot louter op beveiliging gerichte leveranciers kan Fortinet de meest belangrijke beveiligingsuitdagingen van organisaties oplossen, zowel in netwerk-, applicatie- als mobiele omgevingen, of deze nu gevirtualiseerd/cloudgebaseerd of fysiek zijn. Wereldwijd vertrouwen ruim 210.000 klanten op Fortinet voor de bescherming van hun merk, waaronder de grootste, meest complexe organisaties. Bezoek voor meer informatie www.fortinet.com, of volg Fortinet op het Fortinet Blog, Google+, Linkedin of Twitter.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht