Industry Wire

Geplaatst door Leads.io

Leads.io neemt Klik Proces over en stelt Bart van der Meer aan als Search Director

Leads.io, een snelgroeiende, technologie-gedreven leadgeneratiebureau, neemt Klik Proces over en stelt eigenaar Bart van der Meer aan als Search Director.

Klik Proces is een snelgroeiend online marketingbureau die websites helpt om organisch beter vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Het bedrijf is 11 jaar geleden opgericht door Bart van der Meer en bestaat inmiddels uit een multidisciplinair team met specialisten op het gebied van SEO, CRO en YouTube. Het team van Klik Proces zal zich volledig gaan focussen op het uitbouwen van de Leads.io leadgeneratie marketplaces zoals GreenMatch.co.uk en BoilerGuide.co.uk . Het team van Klik Proces zal worden geïntegreerd in Social Blue, een van de bedrijven die onderdeel uitmaakt van de Leads.io groep. Bart van der Meer zal tevens toetreden als aandeelhouder bij de Leads.io groep.

CEO Tim Roemer: “We zijn ontzettend trots dat Bart en het team van Klik Proces onze groep komen versterken. Bart is een specialist op het gebied van SEO en wij kijken er erg naar uit om samen met hem onze leadgeneratie marketplaces verder uit te bouwen. We voegen nu in 1 klap een groot team van specialisten toe waardoor we onze marketplaces zoals GreenMatch en Boiler Guide versneld kunnen gaan uitrollen naar nieuwe landen. We zullen de kennis en expertise van het Klik Proces team gaan samenvoegen met de Paid Marketing specialisten van Social Blue. Hierdoor zullen wij onze organische groei flink gaan versnellen door onze posities in Google en andere zoekmachines nog verder uit te breiden.”

Eigenaar Bart van der Meer van Klik Proces: “De afgelopen jaren hebben we als bedrijf een extreme groei meegemaakt. Nu is het tijd voor de volgende stap. Met heel veel plezier worden we onderdeel van de Leads.io groep. Een groep met dezelfde cultuur en DNA als Klik Proces. We gaan ons volledig focussen op de ontwikkeling van de Leads.io websites en YouTube kanalen. Met deze stap groeien we door en gaan we de strijd aan op het allerhoogste niveau wereldwijd. Wat is er nu mooier dan dat?“

Over Leads.io

Leads.io biedt een betere manier om hoogwaardige leads te verwerven en de groep wil de wereldleider worden op het gebied van leadgeneratie. Het is een team van technologie gedreven leadgeneratiespecialisten die hun in-house software en creatieve teams gebruiken om bedrijven een schaalbare bron van leads in verschillende markten te bieden. Leads.io is gespecialiseerd in het genereren van hoogwaardige leads op prestatiebasis via verschillende online marketingkanalen zoals Google, Facebook, Instagram, Messenger, native en display. Leads.io bedient meer dan 1000 klanten met kantoren in Nederland, Canada, Australië, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Over Klik Proces

Klik Proces is een internetmarketing bedrijf in Bodegraven gespecialiseerd in Zoekmachine optimalisatie (SEO), Conversie Optimalisatie (CRO) en YouTube (Search). Al jarenlang helpt Klik Proces bedrijven met het beter vindbaar maken van websites, meer conversies te behalen uit website bezoekers en om te scoren met YouTube.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht