Industry Wire

Geplaatst door Adobe

Adobe kondigt Payment Services voor Adobe Commerce aan

Amsterdam, 15 september 2021 – Adobe (Nasdaq: ADBE) kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Payment Services voor Adobe Commerce, de end-to-end commerce-applicatie voor B2B, D2C en hybride inzet. Door Payment Services te integreren, hebben Adobe-verkopers binnenkort toegang tot een robuuste, veilige en geïntegreerde betalingsoplossing.
Payment Services kan straks eenvoudig worden beheerd door retailers vanuit de Adobe Commerce Admin. Dit in tegenstelling tot de vaak arbeidsintensieve integraties met andere betalingsproviders. Payment Services voor Adobe Commerce zal naar verwachting volgend jaar beschikbaar zijn voor Adobe Commerce-verkopers in Europa.
Voordelen van betalingsservices binnen Adobe Commerce zijn onder meer:
• Gemakkelijke acceptatie en verwerking van betalingsmethoden;
• Een volledig geïntegreerde betalingservaring voor klanten;
• Concurrerende verwerkingskosten;
• Geavanceerde financiële rapportagemogelijkheden;
• Altijd up-to-date en veilige services.

Daarnaast is Adobe een partnership aangegaan met PayPal, waarin PayPal de verwerkingspartner is voor Payment Services. In de toekomst stelt deze samenwerking Adobe in staat om gebruik te maken van de voortdurende investeringen van PayPal in betalingsinnovaties, zoals ondersteuning voor cryptocurrency-transacties en lokale betalingsmethoden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht