Industry Wire

Geplaatst door Adobe

Adobe MAX: The Creativity Conference komt naar Europa

Amsterdam, 17 februari 2020Adobe heeft bekend gemaakt dat Adobe MAX, de grootste conferentie op het gebied van creativiteit, op 15 en 16 juni 2020 voor het eerst naar Europa komt. Naast de jaarlijkse conferenties in de Verenigde Staten en Japan zal Adobe MAX dit jaar ook in Feira Internacional in Lissabon plaatsvinden.

Tijdens MAX Europe staat de visie ‘Creativity For All’ centraal. Samen met 5.000 van ‘s werelds meest productieve en creatieve geesten en diverse grote merken wordt deze visie gevierd. Daarnaast wil Adobe door het samenbrengen van al deze creatieve professionals de grenzen van creativiteit verleggen en hen de nieuwste technologische innovaties presenteren.

De creatieve community in Europa – bestaande uit designers, fotografen, studenten en videoprofessionals – krijgt inzicht in wat de toekomst in petto heeft dankzij innovatieve keynotes en productdemo’s. Daarnaast biedt Adobe MAX Europe veel inspirerende en educatieve mogelijkheden in de vorm van sessies, hands-on labs en workshops van toonaangevende creatieve professionals in de industrie.

De volgende sprekers zijn al aangekondigd:

  • Shantanu Narayen – Chairman, President en CEO van Adobe
  • Ann Lewnes – Chief Marketing Officer and Executive Vice President bij Adobe
  • Scott Belsky – Chief Product Officer and Executive Vice President voor Creative Cloud bij Adobe
  • Bruno Sellés – Creative Director bij Vasava Monika Gause – Graphic designer, tech auteur en gerenommeerd Illustrator expert

“Creativiteit is inclusief, we willen dan ook meer mensen in staat stellen om hun creatieve visie en merken te versterken”, zegt Simon Morris, Senior Director of Marketing voor Adobe EMEA. “We kunnen niet wachten om de creatieve community in Europa deze unieke kans te bieden om samen te komen, te leren, ideeën te delen, inspiratie op te doen en de kracht van creativiteit te vieren.”

Ga naar https://max.adobe.com/europe/ voor de laatste updates over Adobe MAX Europe. Registreer je voor 29 februari 2020 om een ticket te bemachtigen tegen de speciale introductieprijs van €300 (reguliere tickets kosten €649). Studenten en jongeren onder de 25 jaar kunnen gebruik maken van een speciale prijs van €99. De preconferentie-training vindt plaats op 14 juni.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht