Industry Wire

Geplaatst door Altair

Altair update software om innovatie te versnellen

Altair, leverancier van oplossingen voor productontwikkeling, high-performance computing (HPC) en data-analyses, heeft updates voor alle software uitgebracht. Met deze omvangrijkste introductie van nieuwe softwareversies in de geschiedenis van het bedrijf gaat Altair bedrijven helpen de ‘time-to-market’ van innovaties te versnellen. Dat kan onder andere dankzij verbeteringen in het gebruiksgemak, workflows en online samenwerkingsmogelijkheden. Alle nieuwe softwareversies zijn beschikbaar via Altair’s flexibele licentiemodel.

Software van Altair wordt gebruikt door ontwerpers, engineers, data-analysten, IT-ers en facility managers om beter onderbouwde beslissingen te kunnen nemen tijdens de innovatiecyclus. Het aanbod varieert van geavanceerde simulatietoepassingen tot applicaties voor data-analyses en high-performance computing. Behalve veel verbeteringen die gebruikers in staat stellen efficiënter met anderen samen te werken, vereenvoudigt Altair tevens de toegankelijkheid van het aanbod.

“Onze teams zijn gedreven om nieuwe technologieën te ontwikkelen en toegankelijk te maken die Altair’s klanten in staat stellen complexe vraagstukken te analyseren en op te lossen”, zegt James Scapa, bestuursvoorzitter, oprichter en chief executive officer van Altair. “Deze nieuwe versies verbeteren ons volledige aanbod van applicaties voor ontwerp, simulatie en data-analyses.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht