Industry Wire

Geplaatst door Amazon

Amazon kondigt Lente Deals aan

Van 27 maart vanaf 18:00 uur tot en met 29 maart zijn er duizenden aanbiedingen met fantastische kortingen te vinden op Amazon.nl
De Lente Deals bieden tot 40% korting op onder meer Philips, Bose en Maxi-cosi

Amazon heeft tijdens de Lente Deals gedurende twee dagen geweldige aanbiedingen op veel producten, waardoor klanten de echte lentekriebels krijgen.
Deze voorjaarsuitverkoop begint om 18:00 uur op 27 maart en loopt door tot woensdagavond 29 maart 23:59 uur. Met duizenden aanbieding in verschillende categorieën, waaronder elektronica, huis&tuin en speelgoed, kunnen klanten de meest fantastische producten kopen.
“We zijn enthousiast om onze klanten de kans te geven flink te besparen met deals op duizenden items in elke categorie”, aldus Roeland Donker, Country Manager Nederland. “Hoewel we het hele jaar door lage prijzen bieden, bieden de Lente Deals vooral veel speciale deals, besparingen op must-have voorjaarsartikelen, waaronder producten van merken zoals Oral B, Gardena, Robijn en Sony”.
Hoe vind je de beste deal
Klanten kunnen vanaf vandaag naar amazon.nl/springsale gaan voor de beste tips om de juiste deals te vinden:
Watch A Deal : Dit is de gemakkelijkste manier om alle Lightning Deals te bekijken, te volgen en te shoppen, en je kan de deal-alerts van de site en in de Amazon-app ontvangen.
Deal Alerts: Shoppers kunnen zich aanmelden om deal alert meldingen te ontvangen van hun meest recente Amazon.nl zoekopdrachten op de site en in de app.
Verlanglijstje : Voeg items toe aan je verlanglijstje en ontvang meldingen als je topkeuze is opgenomen in de Lente Deals.
Ga voor meer informatie over de Lente Deals naar amazon.nl/springsale of @amazonnl op Instagram.

Noot voor de redactie:
Prime Day bezorging
De snelle en gratis bezorging van Prime Day-bestellingen wordt mogelijk gemaakt door Amazon’s wereldwijde transportnetwerk, dat zich onderscheidt door een ideale match tussen innovatieve technologie, transportdiensten, toegewijde medewerkers en partners. Amazon blijft dit netwerk wereldwijd uitbouwen, innoveren en opschalen – via het spoor, vrachtvervoer, vliegtuigen en meer – met een continue focus op veiligheid, welzijn en carrièrekansen voor de mensen en partners die een belangrijke rol spelen bij de hele Reis van een Amazon pakket. Het zijn de mensen en partners in het hele operationele netwerk die dit allemaal mogelijk maken, van de veteraan die de vracht in een Amazon Air vliegtuig laadt tot de bezorger die de vertrouwde Amazon-doos thuis komt afleveren.
Elke dag wordt beter met Amazon Prime
Amazon Prime biedt het beste in winkelervaring, prijsbesparing en entertainment aan meer dan 200 miljoen betalende leden wereldwijd. Prime-leden in Nederland profiteren van onbeperkte toegang tot award-winnende films en tv-series als The Lord of the Rings: The Rings of Power met Prime Video, van gratis games en in-game content met Prime Gaming en nog veel meer. De basis van de Prime-lidmaatschap is onbeperkte snelle en gratis bezorging. Het lidmaatschap van Amazon Prime kost € 2,99 per maand en klanten kunnen zich ook aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen op www.amazon.nl/prime.
Over Amazon
Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, streven naar ‘operational excellence’ en langetermijndenken. Amazon streeft ernaar het meest klantgerichte bedrijf op aarde, de beste werkgever op aarde en de veiligste werkplek op aarde te zijn. Klantrecensies, 1-Click-bestellingen, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, Amazon Web Services (AWS), Kindle Direct Publishing, Kindle, Career Choice, Fire Tablets, Fire TV, Amazon Echo, Alexa, Just Walk Out technology, Amazon Studios en The Climate Pledge zijn een aantal producten en diensten waarin Amazon heeft gepionierd. Ga voor meer informatie naar https://www.aboutamazon.eu/ en de Facebook of Instagram pagina van Amazon Nederland.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht