Industry Wire

Geplaatst door INNOPAY

‘Beschikbaarheid van data in de zorg mag niet leiden tot uitsluiting’

Amsterdam, 2 augustus 2021 – Inclusiviteit is cruciaal voor een digitaal duurzame zorgsector. Iedereen moet in staat zijn om z’n eigen patiëntendossier te beheren, en de controle hebben over zijn of haar data. Beschikbaarheid van data mag niet leiden tot uitsluiting. Dit zijn de belangrijkste conclusies van een enquête over digitalisering van de Nederlandse zorgsector van De Nieuwe Wereld en consultancybureau INNOPAY. In een speciale uitzending van het YouTube kanaal De Nieuwe Wereld spreekt journalist en filosoof Ad Verbrugge met experts over dit onderwerp.

Verbrugge gaat in de uitzending in gesprek met Jeroen Tas (Strategic Business Development bij Philips en voormalig Chief Innovation & Strategy Officer) en Bert-Arjen Millenaar (Founder & CEO van NLC) over vragenstukken zoals: hoe kan digitalisering helpen bij de transformatie van (Nederlandse) zorgsystemen? Hoe inclusief is het delen van patiëntengegevens en wat is daarvoor nodig? Welke rol spelen partijen als ziekenhuizen, politiek, verzekeraars, aanbieders van medische technologie en de industrie?

De uitzending over digitaal duurzame zorg maakt deel uit van een serie thema-uitzendingen over Digitale Duurzaamheid van De Nieuwe Wereld en INNOPAY.

Klik hier om naar de uitzending te gaan.

Over INNOPAY
INNOPAY is een internationaal consultancybureau op het gebied van digitale transacties. We helpen organisaties – waar ook ter wereld – alle kansen die het tijdperk van digitale transacties biedt ten volle te benutten.

Sinds de oprichting in 2002 zijn we uitgegroeid tot een internationale speler met een groeiend aantal vestigingen, onder meer in Amsterdam, Berlijn en Frankfurt. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, het land waar INNOPAY marktleider is. INNOPAY is founding member van Holland FinTech, een hub die fintech-organisaties uit Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Azië met elkaar verbindt. Ons team bestaat uit meer dan 60 experts op het gebied van Digitale Identiteit, Data Delen en Payments.

www.innopay.com

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht