Industry Wire

Geplaatst door BluJay Solutions

BluJay neemt Raven Logistics over

Dordrecht 17 mei 2021 – BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, heeft het bedrijf Raven Logistics overgenomen. Raven is een logistiek managementbedrijf dat zich richt op spoortransport en biedt een spoorweg TMS SaaS-oplossing en managed services voor de Noord-Amerikaanse vervoermarkt.

“Raven is een aanbieder van spoorvervoeroplossingen en biedt uitzonderlijke aanvullende expertise om onze gezamenlijke klanten te voorzien van end-to-end transportoplossingen. Met deze overname zetten we BluJay’s strategie voort om te investeren in de data, netwerken en applicaties die een razendsnelle supply chain mogelijk maken”, aldus Andrew Kirkwood, CEO van BluJay Solutions.

Duane Kuzak, CEO van Raven Logistics voegt hieraan toe: “Raven is verheugd om de krachten te bundelen met BluJay. Onze gecombineerde kennis biedt unieke meerwaarde voor onze klanten – één multimodale oplossing voor het beoordelen, verzenden en volgen van alle vervoermethodes. Sinds we in 2019 partner van BluJay zijn zien we al de synergie van de goede oplossingen en de voordelen voor klanten. Ook loopt de samenwerking tussen onze medewerkers goed. We kijken ernaar uit om ons bij het team aan te sluiten en de klantervaring verder te verbeteren.”

Het volledige Engelstalige persbericht is hier te vinden.

Over BluJay Solutions
BluJay Solutions helpt bedrijven over de hele wereld uit te blinken in logistiek en handelscompliance – het zit in ons DNA. Middels een combinatie van data, netwerken en applicaties, geleverd op de BluJay Way, voorziet ons DNA-platform in het verkrijgen van een frictieloze supply chain voor duizenden toonaangevende fabrikanten, retailers, distributeurs, expediteurs, douane-expediteurs, vervoerders en logistieke dienstverleners.. Ga voor meer naar: www.blujaysolutions.com of volg ons op Twitter @myBluJay en LinkedIn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht