Industry Wire

Geplaatst door Boltrics

Boltrics bestaat 12,5 jaar! Een nieuw tijdperk, een nieuwe uitstraling

Ede, 20 april – Boltrics, het softwarehuis uit Ede, viert vandaag haar koperen jubileum. Wat begon vanaf de keukentafel is uitgegroeid tot een onderneming met 53 collega’s, 250 klanten, 3.300 gebruikers in 18 landen.

Jan-Cornell van Ekris, Managing Director bij Boltrics: “We zijn ongelofelijk trots op wat we de afgelopen 12,5 jaar hebben bereikt. Door hard werken en een duidelijke visie zijn we uitgegroeid tot waar we vandaag de dag staan. We zijn de preferred partner van de nummers 1 (Lineage Logistics) en 2 (Americold) wereldwijd in de geconditioneerde food supply chain en onlangs heeft ook DSV – de nummer 1 in de top 100 logistiek dienstverleners in Nederland – voor onze oplossing gekozen.

Het begon met een duidelijke visie
Een duidelijke visie, een flinke portie eigenwijsheid en één doel. De logistieke branche aan één krachtige standaardoplossing helpen. Volledig gebouwd met Microsoft-technologie. In drie maanden geïmplementeerd. Altijd en voor elke klant up-to-date. Het was 2010 en niemand geloofde dat het kon. Jan Bolks, Aart Doorn en Jan-Cornell van Ekris begonnen met een klein team, duidelijke principes en het vaste voornemen om de nummer 1 Microsoft-partner te worden. Zonder twijfel. Nu is het softwarehuis 250 implementaties verder.

Dat doen ze nog steeds met dezelfde dosis ambitie én lef. Gaan voor het beste resultaat. Samen met haar klanten – of zoals ze het bij Boltrics zelf noemen ‘hun peloton – continu innoveren. Presteren op het hoogste niveau. Ambitieus? Zonder twijfel. Maar de ambitie bij Boltrics reikt verder. Ze willen de grootste wereldwijd worden, zonder daar een concrete datum aan te prikken. Toch willen we over vijf jaar een heel eind zijn.

Jan Bolks, oprichter en directeur bij Boltrics: “We zijn toe aan de rest van de wereld. Maar voordat het zover is – blikken we terug op de prestaties van de afgelopen 12,5 jaar. En we kunnen ons geen betere manier bedenken dan deze mijlpaal te vieren met ons peloton. We heffen het glas en proosten op ambitie, lef en een flinke dosis eigenzinnigheid.”

Over Boltrics 
Boltrics, gevestigd in Ede, is specialist op het gebied van Microsoft Dynamics voor logistiek dienstverleners. Dankzij de 100% standaard softwareoplossingen kan Boltrics fixed time, fixed price implementeren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht