Industry Wire

Geplaatst door BONANA

BONANA bereikt Diamond Status als HubSpot Partner binnen 1 jaar

Houten, 19 juni 2024 – BONANA, een toonaangevend bedrijf in digitale marketing en sales oplossingen, heeft een mijlpaal bereikt door als eerste HubSpot partner ter wereld binnen één jaar de prestigieuze Diamond Status te behalen. Deze uitzonderlijke prestatie onderstreept de toewijding en expertise van BONANA in het leveren van hoogwaardige HubSpot-oplossingen aan haar klanten.

De Diamond Status is een erkenning van HubSpot voor partners die uitblinken in het implementeren van HubSpot’s marketing, sales en service software. Het behalen van deze status binnen een jaar is een ongekende prestatie en benadrukt de snelle groei en het succes van BONANA in de markt.

“Wij zijn enorm trots op deze prestatie,” zegt Rogier Duin, CEO van BONANA. “Het behalen van de Diamond Status binnen zo’n korte tijd is een bewijs van de hardwerkende en getalenteerde mensen in ons team. Het bevestigt onze toewijding om onze klanten te helpen groeien en succesvol te zijn met HubSpot.”

Een belangrijke drijvende kracht achter deze prestatie is Jasey Tielen, co-founder van BONANA, die al meer dan 5 jaar actief is in het HubSpot-ecosysteem. “Jasey’s diepgaande kennis en ervaring met HubSpot, evenals zijn uitgebreide netwerk binnen het HubSpot-ecosysteem, hebben een cruciale rol gespeeld in het bereiken van deze mijlpaal,” voegt Rogier Duin toe. “Zijn inzet en expertise hebben ons in staat gesteld om onze klanten de beste oplossingen te bieden.”

“Onze samenwerking met HubSpot en andere toonaangevende tools stelt ons in staat om onze klanten de beste oplossingen en strategieën te bieden om hun doelen te bereiken,” zegt Rogier Duin. “We kijken ernaar uit om onze samenwerking met HubSpot verder te versterken en nog meer bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken.”

Voor meer informatie over BONANA en haar diensten, bezoek www.bonana.com.

Over BONANA
BONANA helpt klanten te groeien met een totale Go to Market (GTM) dienstverlening waarin het niet gaat om de techniek, maar om het resultaat. Het bedrijf richt zich op Revenue Operations (RevOps), marketing, websites, service en strategie, en doet dit met behulp van HubSpot.

BONANA is ook gespecialiseerd in het bouwen van websites binnen het HubSpot-platform, wat klanten helpt om hun online aanwezigheid te versterken en te optimaliseren. Naast HubSpot ondersteunt BONANA ook andere tools zoals Oneflow, Aircall en Leadinfo, en biedt een uitgebreide techstack om het succes van de klant te vergroten. Door een klantgerichte aanpak en diepgaande kennis van diverse platforms heeft BONANA een breed scala aan klanten geholpen met het optimaliseren van hun marketing-, sales- en serviceprocessen, wat heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in hun bedrijfsresultaten.

Contactinformatie:
BONANA
Fortweg 9, Houten
0645093021
rogier.duin@bonana.com
www.bonana.com

Einde persbericht

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht