Industry Wire

Geplaatst door Succes met je webshop

‘Boost Your Webshop Challenge’ dit jaar van 23-27 mei. Gratis deelname.

De Boost Your Webshop Challenge is inmiddels een begrip onder webwinkeliers in Nederland en België. Ruim 6000 winkeliers deden eerder mee. Het doel? Meer omzet genereren en webshops uit het hobbyhoekje halen. Maar hoe til je je webwinkel naar een hoger niveau? E-commerce expert Astrid van der Made begeleidt al jaren beginnende en gevorderde webwinkeliers en ontwikkelde een online training.

Meer omzet

Gratis deelname en elke dag één concrete opdracht om de omzet uit de webwinkel te vergroten. Zo ziet de training er in grote lijnen uit. Aan de hand van slimme tips en concrete tools leren webwinkeliers in vijf dagen tijd om hun webwinkel een boost te geven. Daarnaast nemen ze deel aan een online community met andere webwinkeliers waardoor er onderling tips & tricks uitgewisseld kunnen worden én er een netwerk wordt vergaard.

E-commerce is booming

Het aantal webwinkels is, mede door corona, enorm gegroeid en consumenten winkelen meer dan ooit online. Naast retailers kiezen ook steeds meer andere ondernemers zoals kappers of schoonheidsspecialisten voor online verkoop van hun producten. Helaas wordt een groot deel van de (startende) webshops nooit echt winstgevend, laat staan dat eigenaren er een goed salaris mee verdienen. “Wij willen dat wel mogelijk maken,” vertelt e-commerce expert Astrid van der Made. “Met de organisatie van de online challenge willen wij laten zien dat het mogelijk is om een goed inkomen te halen uit je webshop en daarmee je eigen ideale baan te creëren.”

Succes met je webshop

Astrid van der Made is e-commerce expert en oprichter/eigenaar van Succes met je Webshop. Sinds 2012 geeft zij trainingen aan webwinkeliers op het gebied van het vergroten van de omzet. Zij schreef eerder het boek ‘Meer verdienen met je webshop’ waarin zij – naast haar eigen praktijkervaring – verschillende experts interviewde op het gebied van onder andere Instagram, PR, merkidentiteit en fulfilment.
Aanmelden of meer info over de Challenge? Kijk op https://succesmetjewebshop.nl/challenge/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht