Industry Wire

Geplaatst door Camptoo

Camptoo is genomineerd voor de Rising Star Award 2017

Camptoo is genomineerd voor de Rising Star Award 2017. De Rising Star verkiezing is een onderdeel van de Deloitte Technology Fast 50 en is speciaal in het leven geroepen voor technologiebedrijven jonger dan vijf jaar. De genomineerde organisaties gaan op 12 oktober in Utrecht de uitdaging aan en strijden dan door middel van elevator pitches om de titel Rising Star 2017 of de Most Disruptive Innovator.

Camptoo is opgericht met als doel het voor iedereen mogelijk te maken om van een outdoorvakantie te genieten. Hiervoor hebben ze in 2014 het eerste deelplatform voor campers en caravans gecreëerd waar eigenaren hun voertuig kunnen delen. Inmiddels bestaat het aanbod uit meer dan 1300 voertuigen en zijn er in totaal 50.000+ nachten geboekt.

“Het is fantastisch om te zien dat de droom waarmee Roel, Joep en ik gestart zijn nu erkenning krijgt met de nominatie voor Rising Star 2017! Het geeft ons een bevestiging dat we op de juiste weg zitten en het motiveert om nog harder door te groeien”, aldus Martijn Peeters – CEO van Camptoo.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50:“De deelnemende Rising Star-bedrijven laten een diversiteit aan proposities en verdienmodellen zien. De kwaliteit van deelnemers is hoog en een aantal heeft in deze beginfase al een indrukwekkende omzet. We verwachten dan ook dat zij kunnen doorgroeien naar de Fast 50, waarvoor bedrijven worden genomineerd op basis van procentuele omzetgroei.”

Over de Rising Star Award

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2016). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De Fast 50-genomineerden werden op maandag 4 september bekendgemaakt. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht