Industry Wire

Geplaatst door OutSystems

Capgemini versnelt applicatieontwikkeling met OutSystems

Hasselt, 15 april 2019 – OutSystems, leverancier van hét platform voor low-code-applicatieontwikkeling, heeft een partnership getekend met consultancybureau Capgemini België. De duurzame samenwerking met OutSystems zorgt ervoor dat Capgemini haar applicatieontwikkeltrajecten met low-code zes tot acht keer kan versnellen. Daarnaast kan Capgemini door de toegenomen snelheid projecten bij klanten voltooien die voorheen te lang duurden of waar geen resources voor waren. Voor OutSystems betekent het partnership een welkome uitbreiding van het partnerecosysteem in België.

Meer projecten opleveren in minder tijd
Jan Vermeulen, Director Application Development bij Capgemini over de samenwerking: “We zien in de markt dat IT moeite heeft aan de demand van digitale transformatie te voldoen. Waar ze vroeger te duur waren, zien we nu vooral een bezorgheid rond de snelheid waarmee IT digitale oplossingen kan leveren die differentiëren. Met de inzet van OutSystems ontwikkelen we op hoge snelheid en behouden we kwaliteit. Door gebruik te maken van low-code kunnen we ook het tekort aan IT-talent deels compenseren en kunnen we zelfs meer projecten voltooien dan voorheen. Ik ben daarom ook erg blij om een partnership te sluiten met de marktleider op het gebied van low-code. Wij zijn door de inzet van OutSystems in staat om projecten bij klanten te starten waar voorheen geen resources voor vrij gemaakt werden. Dat zien we nu al bij één van onze klanten, een grote retailer in de Benelux. Daar duren projecten weken in plaats van maanden en is de kwaliteit van de applicaties die we leveren onverminderd hoog.”

Michel VanCotthem, Country Lead Belux bij OutSystems: “Bij OutSystems Belux zijn we super trots op deze nieuwe partner. Capgemini staat in de markt bekend om de kwalitatieve vaardigheden en heeft een uitstekend track record voor het opleveren van complexe trajecten gaande van applicatiemodernisatie tot digitale transformatie. In dit domein zien we zeer veel initiatieven waar OutSystems een mooie bijdrage kan leveren. Capgemini investeert bovendien veel in mensen die graag aan de slag willen met nieuwe technologie. Dat past goed bij onze filosofie waarin organisaties technologie omarmen om meer te doen in minder tijd. Bovendien kan het lokale Capgemini team beroep doen op de delivery centers binnen en buiten Europa. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

—–

Over OutSystems

Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen. Klik hier voor meer informatie, volg OutSystems op Twitter of bezoek het bedrijf op LinkedIn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht