Industry Wire

Geplaatst door Cheapcargo

CheapCargo.com komt met unieke logistiekoplossing voor webshops

NIJMEGEN, 8 juni 2016 – CheapCargo.com biedt de eenvoudigste oplossing voor het zoeken van de beste logistieke partner. Het platform staat echter niet stil en gaat webshops helpen om zendingen sneller de deur uit te krijgen.

Het principe is eigenlijk heel simpel: je koppelt je webshop aan de oplossing van CheapCargo en bent vervolgens een stuk minder tijd kwijt aan het inboeken van je zendingen. CheapCargo heeft hiervoor de handen ineen geslagen met Parcel Pro, een betrouwbare partner met veel ervaring in de logistieksector.

“Wij beschikten niet over de juiste techniek om deze oplossing aan te kunnen bieden”, vertelt CheapCargo-oprichter Andre Olde Hampsink. “We hebben veel verstand van logistiek en hebben goede, scherpe afspraken met vervoerders, dus we wisten dat we deze markt goed zouden kunnen bedienen. Samen met Parcel Pro bieden we nu het beste van twee werelden. Wij zorgen voor de kennis en scherpe prijsafspraken met vervoerders, zij voor de juiste techniek voor de koppeling met webshops.”

CheapCargo en Parcel Pro ontwikkelden de verbeterde koppeling met webshops naar aanleiding van de feedback van klanten. Olde Hampsink begrijpt als geen ander waarom juist in de e-commerce vraag is naar een dergelijke oplossing. “Onze website is heel erg goed in het snel en makkelijk vinden van de juiste vervoerder van jouw pakketje, maar daarmee richten we ons vooral op kleinere bedrijven. Bij meer dan tien zendingen kost het inboeken teveel tijd, terwijl webshops juist steeds groter worden en meer willen versturen. Door de nieuwe koppeling kun je met bekende platformen als WooCommerce, Magento, SEOshop, Exact Online en Picker razendsnel aan de slag.”

Wil je zelf aan de slag met de webshop-koppeling van CheapCargo, dan heb je daar niet meer dan een paar seconden voor nodig. Je neemt contact op via CheapCargo.com en krijgt toegang tot de speciale omgeving, waar je alle benodigdheden kunt vinden. Vervolgens kun je meteen beginnen. Je hebt geen abonnement nodig en hebt geen vaste kosten. “We bepalen de kosten op basis van het aantal zendingen. Vaste tarieven, geen extra kosten”, zoals je van ons gewend bent”, sluit Olde Hampsink af.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht