Industry Wire

Geplaatst door IT Support Groep

Cloudshape sluit zich aan bij IT Support Groep

Tilburg, 22 oktober 2021 – IT Support Groep (onderdeel van hallo,) neemt het Tilburgse Cloudshape over. Met de krachtenbundeling ontstaat een bedrijf met ruim 35 medewerkers met ruim 400 klanten in het MKB-segment. De Cloudshape dienstverlening sluit naadloos aan op die van de IT Support Groep. Naast jarenlange ervaring met het leveren van een moderne Cloud werkplek biedt IT Support Groep ook aanvullende diensten als flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige clouddiensten.

“De wereld van ICT-dienstverlening is de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Om de continuïteit en veiligheid van onze dienstverlening optimaal te waarborgen zijn steeds meer specialisten nodig, daarom is het samengaan met IT Support Groep een logische stap. Voor de klanten zal er weinig veranderen. Het blijft de vertrouwde dienstverlening zoals ze van ons gewend zijn. Daarnaast kunnen we hun nu meer mogelijkheden bieden op het gebied van telefonie, 24/7 servicedesk en on-site ondersteuning”, aldus Meindert van Duijvenbode, directeur van Cloudshape.

“Voordat we deze stap hebben genomen hebben we goed gekeken naar de manier van werken. Het blijkt dat de beide bedrijven heel goed bij elkaar passen, met een hoge mate van klantgerichtheid, vergelijkbare technologieën en overeenkomstig klantsegment. De klanten van Cloudshape zijn dan ook meer dan welkom: ook voor hen staan we altijd klaar om te zorgen dat ze altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn.”, zegt Joost Merkx, directeur van IT Support Groep.

IT Support Groep zal per 25 oktober 2021 de operatie van Cloudshape overnemen.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht