Industry Wire

Geplaatst door Competa IT

Competa IT host DevOps expert meetup in Rijswijk

KLM, DPG Media en NN Group- de belangrijkste basisprincipes en concepten achter DevOps. De expert meetup zal plaatsvinden in het conferentiecentrum van Competa IT en is voor iedereen gratis bij te wonen.

Door en voor software developers
‘Er zijn veel developers die weinig tot geen kennis hebben van DevOps’, concludeert DevOps consultant Rik Kampman. ‘En hoewel deze developers DevOps kennis in principe niet nodig hebben, is het wel handig. Zeker als je als developer (scrum) teamleden hebt die er wel mee bezig zijn. Zo kun je beter met elkaar optrekken, versta je elkaar beter en werk je daarbij dus ook efficiënter.’ Kampman, tot voor kort zelf front-end developer, heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd binnen DevOps infrastructuur, waar hij tijdens de expert meetup uitgebreid op in zal gaan. Dit maakt de expert meetup van Competa IT uniek; het is een event van en voor developers, maar ook zeker toegankelijk voor DevOps fanatiekelingen en andere stakeholders.

‘Eindelijk weer fysieke tech talk na covid-perikelen’
‘Het mag weer! 31 maart wordt de eerste keer in jaren dat ik weer fysiek bij een meetup / tech-talk mag spreken!’, schrijft DevOps consultant Kevin Boots enthousiast in een linkedin bijdrage. Boots, nu op interim basis via DevOn actief bij NN Group, kan niet wachten om eindelijk weer eens kennis te delen – ‘in real life’. Door alle restricties rond covid was het fysiek praktisch onmogelijk om een fysieke techtalk te organiseren. Competa IT, dat bekend staat om de tech talks over software development, grijpt juist nu het moment aan om de draad weer op te pakken. De verwachting is dat dit jaar meer fysieke events zullen volgen. Dit is en blijft te volgen via de Meetup pagina van Competa IT.

Gratis voor iedereen te bezoeken
De DevOps expert meeting van Competa IT vindt plaats op donderdag 31 maart, van 17:30 tot 19:30, in de Competa Conference Center aan de Verrijn Stuartlaan 20 in Rijswijk. Iedereen die de expert meetup wil bijwonen kan er gratis bij zijn. Aanmelden kan eenvoudig via deze link. Competa IT zorgt ook voor catering (kosteloos voor alle aanwezigen) tijdens het event. Voor meer informatie kunnen belanghebbenden contact opnemen met Competa IT.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht