Industry Wire

Geplaatst door Crossphase

Crossphase voor vijfde keer uitgeroepen tot FD Gazelle

Voor de vijfde keer is content-management-bureau Crossphase een van de FD Gazelles, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het bureau werkt onder meer voor NS, ABN Amro en Vattenfall. Crossphase profiteert daarbij nog steeds van de stijgende vraag naar online content, wat sinds de corona-periode een vlucht heeft genomen.

Maarten Fokkelman, CEO en oprichter van Crossphase: “De groei van Crossphase was niet mogelijk geweest zonder de drive en ambitie van ons team van enthousiaste content-professionals. Samen helpen we elke dag de grootste merken van Nederland hun verhaal te vertellen en de waarde van hun content te vergroten. Dankzij goed georganiseerde, online content zijn bedrijven ook in de corona-periode verzekerd van contact met hun doelgroep.”

Meer vraag naar contentmarketing en storytelling
De FD Gazelle Award van dit jaar wordt uitgereikt op basis van de groei in de boekjaren 2017 tot en met 2019. In deze periode groeide Crossphase ruim 30 procent. Deze groei komt onder meer voort uit het feit dat steeds meer bedrijven inzetten op contentmarketing en storytelling.

Crossphase creëert, beheert en optimaliseert content voor bedrijven als Zilveren Kruis, Vattenfall, ABN Amro en NS. In 2014 won Crossphase de FD Gazellen Award voor beste toekomstvisie.

FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award moet een bedrijf tenminste voldoen aan een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Omzetgroei is echter niet de enige criteria, ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid wordt meegewogen.

Over Crossphase
Crossphase is Nederlands marktleider op het gebied van contentservices. Het bedrijf houdt zich bezig met contentmanagement, projectmanagement, webredactie en consultancy. Ook heeft de snelle groeier zich gespecialiseerd in conversation design: de conversaties tussen mens en chatbot. Eerder won Crossphase al 4 FD-Gazelle awards. Er werken meer dan 80 professionals bij Crossphase.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht