Industry Wire

Cyberoam stelt AV Europe BV aan als Distributie Partner voor Nederland

De aanstelling van AV Europe BV als Cyberoam distributiepartner is er met name op gericht om samen met de bestaande distributeur dieper te kunnen penetreren in de bestaande markt. De Nederlandse markt kenmerkt zich door een hoog bewustzijn ten aanzien van netwerkbeveiliging. AV Europe BV, die bekend staat om de levering van state-of-the-art producten en diensten, is een distributeur met een enorm reseller netwerk en is een van de toonaangevende spelers in zijn soort.

Met vestigingen in meer dan 125+ landen wereldwijd, is Cyberoam een fabrikant van Firewalls en UTM’s die specifiek tegemoet komt aan de kritische behoefte van bedrijven. De unieke mogelijkheden en uitgebreide beveiliging van Cyberoam hebben zich ook in Nederland al bewezen en daardoor met succes genesteld in de regio waardoor Cyberoam helemaal klaar voor is om dit vertrouwen te versterken voor legio potentiële klanten in Nederland.

Hilbrand Wouters, Channel Manager voor Cyberoam in de Benelux is bijzonder blij met de aanstelling van AV Europe BV: “Bedrijven worden in toenemende mate geconfronteerd met cybercrime als bedreiging die bovendien razendsnel evolueert ten einde de genomen beveiligingsmaatregelen te omzeilen. Daarnaast is de huidige internet connectiviteit een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering, zonder zulks zou het gehele bedrijf tot stilstand kunnen komen. Daarom zijn bedrijven op zoek naar bedrijfszekere beveiligingsproducten waarmee men de cybercrimineel altijd een stap voor is en waardoor connectiviteit en productiviteit kunnen worden gewaarborgd. Dit biedt enorme kansen voor Cyberoam en AV Europe BV als Cyberoam partner om onze aanwezigheid in Nederland verder uit te breiden.”

Wouters vervolgt: “AV Europe BV is een ervaren marktspeler met een indrukwekkende lijst van klanten. Haar consistente prestaties getuigen van een doordacht productportfolio, operationele efficiëntie en klantvriendelijkheid. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met AV Europe ten einde van Cyberoam de meest geprefereerde beveiligingsoplossing te maken.”

Vooruitblikkend op de samenwerking zei Ton van der Heijden, CEO van AV Europe BV: “We hebben onze enorme klanttevredenheid weten te bereiken via onze altijd beschikbare support en technische expertise. En met een beveiligingsoplossing zo uitgebreid en uniek als die van Cyberoam, kunnen we dieper doordringen in de markt en stellen we nieuwe maatstaven aan de kwaliteit van beveiliging.”

Over Cyberoam Technologies Private Ltd:
Cyberoam Technologies Private Limited is een fabrikant van Network Security Appliances, ook wel FireWall of UTM genoemd. De producten van Cyberoam die bekend staan om haar innovatieve technologieën, worden gebruikt bij o.a. beveiligingsoplossingen voor de bedrijfsnetwerken van de toekomst. Cyberoam Identity-based Unified Threat Management appliances integreren meerdere beveiligingsfuncties op een enkel platform zoals de Stateful Inspection Firewall, VPN, Intrusion Prevention System, Gateway anti-virus, anti-spyware, anti-spam, Web Application Filtering, Web Application Firewall, Bandbreedte Management en Multiple Link Management. De inzet van de virtuele of hardwarematige Cyberoam Central Console appliances, bieden gecentraliseerd beveiligingsbeheer aan organisaties, terwijl de inzet van iView van Cyberoam het mogelijk maakt om te komen tot intelligente logging en state of the art rapportages. Cyberoam is geaccrediteerd met prestigieuze wereldwijde standaarden en certificeringen zoals CheckMark UTM Level 5 Certification, ICSA Labs, IPv6 Gold logo, en is een lid van de Virtual Private Network Consortium.

Over AV Europe BV
AV Europe BV is een van de leidende distributeurs in de IT waarbij naast IT, alles om service draait, waardoor AV Europe BV er in is geslaagd een krachtig reseller netwerk voor beveiligingsproducten en diensten in Nederland op te bouwen. Het uitgebreide en uitgebalanceerde productportfolio bestaat uit het beste in zijn soort. Voor meer informatie, bezoek www.av.eu

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht