Industry Wire

Geplaatst door Centralpoint

TU Delft gunt Europese aanbesteding servers aan Centralpoint

TU Delft heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot servers gegund aan Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux. TU Delft is een nieuwe klant voor Centralpoint.

Centralpoint wordt daarmee verantwoordelijk voor de levering van servers en onderhoudscontracten. Het gaat hierbij om uitbreiding van het huidige serverpark en de vervanging van een aantal bestaande servers. Centralpoint heeft Detron ingeschreven als onderaannemer voor het onderhoud van de servers.

Over TU Delft
TU Delft is de oudste en grootste technische universiteit van Nederland. Hier staan top onderwijs en onderzoek centraal. De 8 faculteiten bieden 16 bachelor- en meer dan 30 masteropleidingen. De ruim 25.000 studenten en 6.000 medewerkers delen een fascinatie voor wetenschap, design en techniek. De gezamenlijke missie van TU Delft is: Impact voor een betere samenleving.

Over Centralpoint
Centralpoint is de grootste merkonafhankelijke IT-leverancier van de Benelux en specialist in IT-oplossingen voor organisaties, klein en groot. Wij zijn professionals voor professionals en zorgen dat je altijd en overal zorgeloos kunt werken met de beste technologie.

Voor elk IT-vraagstuk hebben we een concrete oplossing. We houden het eenvoudig waar het kan en creëren duidelijkheid bij complexe IT-uitdagingen. Of dat nu gaat om beveiliging, dataopslag, connectiviteit, mobiel werken, beheer of onderhoud en logistiek.

Wij doen alleen waar we goed in zijn, zodat anderen dat ook kunnen doen.

Wat je IT-vraag ook is: get IT done.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht