Digital agencies Estate en Bamboo gaan samenwerken

Het digitale bureau Estate uit Tilburg wordt mede-eigenaar van het tevens in Tilburg gevestigde bureau Bamboo Internet. “Bamboo eigenaar Niels Kuipers heeft bewezen dat hij als jonge ondernemer succesvol een eigen bedrijf kan runnen en is toe aan de volgende stap richting professionalisering. Daar helpen wij hem graag bij,” aldus Alex Otten, eigenaar en oprichter Estate.

Vanaf 1 mei is de samenwerking officieel en betrekt Bamboo met het voltallige personeel een verdieping van het Estate pand aan de Sportweg in Tilburg. Alex Otten over deze samenwerking: “ In de afgelopen jaren is Estate zich gaan verplaatsen naar het hogere segment van de markt. Klanten waar online onlosmakelijk verbonden is aan de core processen van het bedrijf en wij als partner mogen samenwerken. Hierdoor ontstaan complexe oplossingen en platformen en dat is precies waar wij met onze 21 jaar ervaring het beste tot ons recht komen. Als ondernemers zien mijn compagnon Roel en ik echter ook nog iedere dag kansen in het andere marktsegment en benutten wij onze ervaring graag om Bamboo en Niels succesvol op weg te helpen.”

Niels Kuipers, eigenaar en oprichter Bamboo “Bamboo is de afgelopen jaren sterk gegroeid naar een deskundig bedrijf met duidelijke propositie en een specialisme in het WordPress CMS. Momenteel bevinden wij ons in een groeifase en zijn wij toe aan de volgende stap. Estate kan ons hierbij optimaal begeleiden. We bedienen beide een ander marktsegment, maar delen dezelfde visie. Daarnaast kunnen we als partner over en weer klanten opvangen die niet meer bij de nieuwe propositie van Estate passen. Een win-win situatie als je het mij vraagt.”

Over Estate Internet
Estate Internet is al 21 jaar gevestigd in Tilburg en sinds april 2017 ook in Lissabon. Bij Estate geloven ze in happiness. Positieve, gedreven collega’s zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Een medewerker van Estate is nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en wil die succesvol toepassen. Medewerkers van Estate zijn de digitale katalysator voor bedrijven met wie zij samen doelen realiseren.

Met ruim 20 jaar ervaring, sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare C#.Net platformen bezorgen zij iedereen een “state of the art experience”. Als Certified Sitecore Implementation Partner en nummer 1 Europese implementatiepartner van het Sitefinity CMS hebben zij al vele succesvolle implementaties gerealiseerd.

Over Bamboo
Bamboo is 6 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een volwaardig creatief digitaal bureau. Bij Bamboo vertrekken ze altijd vanuit een weldoordachte strategie en creëren hiermee toegankelijke, functionele websites en apps. Het Bamboo DNA vormt de basis waarmee ze ieder project starten. Sinds 2011 specialiseert Bamboo zich in het WordPress CMS, ’s werelds meest populaire website beheer systeem en heeft dit perfect geïntegreerd binnen haar aanpak.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug