Industry Wire

Geplaatst door Teamleader

DSD Europe breidt aanbod uit met CRM-oplossing van Teamleader

Rosmalen, 19 augustus 2019 – DSD Europe breidt haar cloud services aanbod uit met de CRM-oplossing van Teamleader, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Deze intuïtieve cloudoplossing brengt CRM, verkoop, projectmanagement, facturatie en ticketing samen, voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering: van het eerste klantcontact tot de betaalde factuur.

“Met de toevoeging van Teamleader kunnen wij onze partners, IT-resellers en MSP’s, een completer aanbod aan cloudoplossingen bieden, zodat zij hun services naar klanten kunnen uitbreiden”, aldus Stan Laurijssen, Team Lead Cloud Services bij DSD Europe.

Teamleader onderscheidt zich door de 200+ integraties met apps en tools als Exact Online, Dropbox Business en Microsoft Office 365, waardoor bedrijven kunnen blijven werken met hun favoriete tools en tegelijkertijd de voordelen plukken van Teamleader. Met Teamleader zijn alle tools 100% gekoppeld met het hart van de digitale organisatie om overzichtelijk en efficiënt te kunnen werken.

“Het voordeel voor onze partners is dat wij naast Teamleader ook de verschillende integraties, als Dropbox Business en Office 365, leveren. Zo kunnen zij vanuit één platform hun klanten een totaalpakket aan services bieden,” vult Stan Laurijssen aan. “Een Teamleader contract is gemakkelijk via het DSD-platform aan te maken en in verbruik te muteren. Voor een vast bedrag per maand maak je gebruik van alle Teamleader functionaliteiten.”

Complete oplossing voor CRM, Verkoop, Projectmanagement en Facturatie

Teamleader stroomlijnt de volledige workflow van eerste klantcontact tot betaalde factuur in één online tool. Met het CRM-systeem beheer je alle contacten vanuit een duidelijk overzicht en volg je gemakkelijk aanvragen op tot en met het aanvaarden van de offerte. Met de projectmanagementtool houd je controle over elk project, blijf je binnen het budget en behaal je deadlines. Met een paar kliks maak, verstuur en beheer je vervolgens de facturen.

“DSD-partners met Teamleader in hun portfolio kunnen zich gemakkelijk verplaatsen in de rol van adviseur voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Zo kunnen zij hun services uitbreiden, hetgeen hun verdienmodel technisch meer mogelijkheden biedt,” aldus Koen Stam, Strategic Partnerships Manager bij Teamleader.

####

Over DSD Europe

DSD biedt een uniek platform voor de digitale distributie van software, voor IT-resellers en MSP’s. Software en cloud services worden 24/7 online aangeboden en altijd direct geleverd. Dankzij een eigen ontwikkelingsteam kan DSD inspelen op de snelle en veeleisende markt. Het DSD-platform is een bewezen concept met een dagelijkse groei in zowel het aantal gebruikers als de techniek. Het DSD-concept wordt in vijf landen geëxploiteerd en bedient in totaal meer dan 5.500 resellers. Meer informatie op: dsdeurope.com.

Over Teamleader

Teamleader is een Saas-technologiebedrijf met hoofdkantoor in Gent. Teamleader biedt een cloud-oplossing voor CRM, verkoop, projectmanagement en facturatie. Het ultieme doel is om Europese MKB’s te helpen om slimmer te werken. Vandaag, meer dan 45.000 gebruikers werken met Teamleader. Elke dag werkt een gepassioneerd team hard om het product te verbeteren in de missie om MKB’s slimmer te helpen werken. Teamleader haalt het onderste uit de kan om hun klanten te helpen focussen op wat écht telt. Meer informatie op: teamleader.nl.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht