Industry Wire

Geplaatst door Dusk Network

Dusk Network Report 2022: Stabiliteit in roerige tijden

Fintech scale up Dusk Network brengt haar vierde halfjaarlijkse bedrijfsrapport uit. Het rapport onthult de sterke financiële positie van het bedrijf en het vermogen om technische ontwikkeling nog vele jaren te blijven financieren, ondanks volatiele en dalende markten of een recessie. Het rapport kenmerkt ook de lancering van het testnet, dat duidelijk de vooruitgang laat zien van de ontwikkeling van de privacy-compliant blockchain ecosysteem voor financiële use cases.

In maart 2022 werd Dusk Network’s eerste publieke testnet gelanceerd. Het testnet zag veel stabiliteitsverbeteringen en werd drie maanden later geüpgrade. Kort daarna werd een bijgewerkte roadmap vrijgegeven waarin de vier fasen van groei werden onthuld, die moeten worden gefinancierd door de stable coins en fiat die het bedrijf bezit. In het eerste rapport over 2022 geeft de jaarrekening weer dat de organisatie in staat is om de ontwikkelingen tot ver in 2025 te blijven financieren, terwijl ze niet afhankelijk is van haar eigen token.

Nieuwe aanwinsten: focus op bedrijfsontwikkeling en marketing
Sinds het begin van de pandemie is het hele team op afstand gaan werken, waarbij vier keer per jaar bijeenkomsten worden gepland. Na de lancering van het testnet is het bedrijf een wervingscampagne begonnen om haar ambitieuze doelen waar te maken. Door zich te richten op het aantrekken van nieuw talent op bedrijfsontwikkeling en marketing, is de scale up in staat om de huidige groeifase waarin het zich momenteel bevindt te ondersteunen en haar ambitieuze doelen te bereiken.

Roadmap naar incentivized testnet
De lancering van een veilig mainnet is de nummer één doelstelling voor Dusk Network, tegelijk is de route om dit te bereiken even belangrijk. Een van de grootste lessen van het
werken met blockchain-technologie is dat het erg uitdagend is om je vast te leggen op vaste deadlines. Daarom schetst de nieuwe roadmap breed opgezette fases die veel kleinere lanceringen omvatten. De huidige fases, Daybreak en Daylight, omvatten de eerste stappen naar decentralisatie. De volgende twee fasen, Alba en Aurora, zullen zich richten op de creatie van private smart contracts en het gestimuleerde testnet

Download het volledige Dusk Netwerk 2022 rapport hier: https://dusk.network/uploads/Dusk_Network_Report_2022.pdf om te zien wat de afgelopen tijd betekende voor Dusk Netwerk.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht