Industry Wire

Geplaatst door Narrative Labs

Eerste Engelstalige bureau, Narrative Labs, voegt zich bij Only creative entrepreneurs

Utrecht – Het Engelstalige strategische communicatiebureau Narrative Labs sluit zich aan bij Only creative entrepreneurs. Het bureau neemt primair positie in als strategisch partner op het gebied van corporate communicatie voor internationale B2B-bedrijven uit diverse sectoren, zoals LeasePlan, Lipton Teas and Infusions en Royal Schiphol Group. Narrative Labs blijft opereren vanuit de huidige naam en vanaf de huidige locatie in Den Haag.
Strategische communicatie rondom duurzaamheid
Sam Lawley en Will Hodges richtten Narrative Labs begin 2018 op als spin-off van Baxter Communications, een communicatiebureau gevestigd in Hilversum. Zowel zijzelf als al hun collega’s bij Narrative Labs komen oorspronkelijk uit Engelstalige landen, en hebben dus Engels als moedertaal. De dienstverlening van Narrative Labs focust zich op strategische communicatie in native English.
Narrative Labs wil impactvolle merken en organisaties een stem geven en de juiste communicatie voor alle stakeholders ontwikkelen. Hierbij is het bureau gespecialiseerd in vier gebieden: communicatie op het gebied van ESG & purpose, interne communicatie, thought leadership en interim in-house plaatsingen van specialisten. Dit kan resulteren in corporate reports en strategic stories maar ook executive profiling maakt onderdeel uit van de dienstverlening van Narrative Labs. Belangrijk hierbij is dat duurzaamheid een rode draad is door alle content.
Frans de Vries, CEO van Only creative entrepreneurs: “Narrative Labs is een prachtige strategische toevoeging aan het netwerk dat we aan het opbouwen zijn. Het team heeft zijn eigen expertise en is echt een verlengstuk van de andere teams binnen Only. Daarnaast is Narrative Labs expert op communicatie rondom thema’s die wij binnen Only ontzettend belangrijk vinden, zoals gezond leven, maatschappelijk impact en duurzaamheid. Afgelopen jaar heeft Narrative Labs ook al samengewerkt met DartDesign, één van de teams van Only. Deze samenwerking smaakte naar meer, dus ik heb er het volste vertrouwen in dat er ook mooie kansen liggen voor samenwerkingen met onze andere teams.”
Sam Lawley, Managing Director bij Narrative Labs: “Ik ben erg blij dat we ons aansluiten bij Only. In het netwerk bevinden zich veel teams met disciplines die complementair zijn aan de onze. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en onze positieve impact vergroten. Meer dan ooit ben ik dankbaar voor de groei die we de afgelopen jaren met het team hebben doorgemaakt, en ben ik enthousiast over wat de toekomst ons gaat brengen.”
Will Hodges, Managing Director bij Narrative Labs: “Toetreden tot het ‘orkest’ van Only, zoals ze dat zelf zo mooi noemen, is een bijzondere volgende stap voor het team van Narrative Labs. We kijken er dan ook naar uit om te ontdekken hoe we onze dienstverlening nog breder kunnen inzetten, zowel hier in Nederland als daarbuiten, en hoe we samen met de andere teams onze krachten kunnen bundelen.”
Financiële details worden niet bekendgemaakt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht